Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 14 octombrie. Portugalia are parte de un meci decisiv

Cum Serbia se deplasează în Lituania, iar cele 3 puncte par acontate, portughezii au mare nevoie de un punct din deplasarea pe care o au în Ucraina. Gazdele vor să-și apropie calificarea, așa că nu vor renunța ușor la luptă. Islanda își ia revanșa după ce a pierdut cu Franța.

 

Cota 2,00 din 14 octombrie. Cristiano este la un gol de cota 700

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cristiano Ronaldo este nevoit să-și tragă echipa națională după el, dacă el nu reușește mai nimic în vreun meci, atunci și colegii lui joacă un fotbal extrem de modest. Portugalia plătește tribut primelor două partide din grupă, atunci când a remizat de fiecare dată, în meciuri pe care le-a disputat acasă.
  • Lucrurile s-au mai schimbat între timp, dar fotbalul prestat nu este la vreun nivel ok. Ucraina are cinci victorii consecutive, victorii ce au ridicat gazdele de azi tocmai pe prima poziție din grupă. Ucrainienii au primit un singur gol până acum, iar în meciurile considerate acasă, Ucraina are victorii pe linie, obținute cu un golaveraj total de 8-0.

Serbia speră într-o calificare miraculoasă

  • Serbia mai are de 2 bani speranțe, ocupă locul 3 din grupă, are doar 7 puncte acumulate și un golaveraj negativ de 10-12. Sârbii au pierdut fără drept de apel cu portughezii și ucrainienii, iar în meciurile considerate mai ușoare s-au impus de fiecare dată.
  • Lituania are doar un egal în această grupă, în rest înfrângeri pe linie. Lituanienii vin după 4 înfrângeri consecutive, au primit 17 goluri până acum, 9 fiind încasate pe propriul teren. Lituania a câștigat ultimul meci pe propriul teren în 2016, un 2-0 cu Malta.
  • Înfrângerea din Albania a dat peste cap tot bioritmul Islandei. „Pescarii” au legat acum și cea de-a doua înfrângere, și uite așa s-au cam dus și șansele la locul secund din grupă. Islanda poate profita de meciul direct dintre Franța și Turcia, iar dacă obține cele 3 puncte, care sunt și normale, atunci se poate apropia de una dintre cele două contracandidate.

Cota 2 din 14.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii