Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 14 septembrie. Dueluri tari în Premier League

Tottenham
Tottenham

Spurs are un start de sezon destul de modest, meciul cu cei de la Palace se anunță extrem de greu și datorită formei de moment prin care trece echipa oaspete. United are un nou sezon dificil, jocul nu se leagă în această periodaă, iar presiunea începe să fi din ce în ce mai mare.

 

Cota 2,00 din 14 septembrie. Vardy vrea un gol în poarta „diavolilor„

  • Leicester începe să prindă viteză, „vulpile” sunt pe ul loc 3 bine meritat, au un bilanț care nu cuprinde vreo înfrângere, iar golaverajul este de 6-3. Leicester a terminat în „GG” ambele deplasări de până acum. Ayoze Perez și Tielemans sunt jucătorii pe care Leicester mizează, aceștia s-au adaptat la noua lor echipă, iar acest lucru se vede și în statisticile acestora.
  • Manchester are un nou sezon dificil, cea ce se părea că s-a terminat, revine în forță la United. Problemele se țin scai de United, jocul nu iese în acest debut de sezon, jucătorii nu par a răspunde pozitiv la antrenamente, iar acest lucru o să afecteze iremediabil și evoluția pe termen lung. Meciul cu Leicester vine după o serie de două egaluri și o înfrângere, cu greu o să scape gazdele fără gol primit din acest meci.

Spurs vrea să întrerupă seria destul de modestă

  • La Tottenham revin accidentații, jucătorii ce pot face diferența pe teren se întorc alături de Pochetino. Spurs are același bilanț ca și United, dar parcă la clubul londonez se vede o luminiță. Tottenham vine după o înfrângere în ultimul meci disputat acasă, cea cu Newcastle, scor 0-1.
  • Palace a legat două victorii în Premier League, iar acest lucru a urcat echipa oaspete în topul acestei competiții. Startul a fost unul ratat, dar după victoria de la United, Palace s-a impus acasă și cu Villa. Rămâne să aflăm împreună, dacă nu cumva a fost un simplu foc de paie. Nouă cam așa ni se pare.
  • În ambele partide de azi se vor marca goluri, dacă la Londra ne așteptăm la o victorie a gazdelor, cu cel puțin două goluri marcate, în meciul celor de la United credem că o să vedem un „GG”, pare cel mai plauzibil pont.

Cota 2 din 13 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare