Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 15 noiembrie. Spania vrea victorii pe linie

Isco

Cota 2,00 din 15 noiembrie 2019. În aceste ultime două runde, Spania joacă cu noi și cu Malta, două meciuri considerate extrem de lejere. Cu noi, spaniolii au de luat și o revanșă după ce s-a întâmplat în meciul de la București. Elveția nu depinde doar de rezultatul ei, așa că are de așteptat. Danezii pot termina pe primul loc în grupa lor.

 

Cota 2,00 din 15 noiembrie

  • Spania este deja calificată la Euro 2020, ibericii joacă fotbal doar de plăcere în acest moment. Nu că până acum câteva meciuri au jucat din obligație, dar fiind meciuri fără presiunea rezultatului, s-ar putea ca Spania să facă spectacol. Sperăm să-și termine golurile în meciul de azi, pentru că luni urmăm noi. România are nevoie de victorie în meciul cu Suedia și nu de orice victorie, una fără gol primit. Spania a luat un singur gol până acum, în meciurile de acasă, este greu de crezut că o să primească mai mult de atât în aceste ultime două partide.

Cota 2,00 din 15 noiembrie

  • Elveția a remizat în ambele partide cu Irlanda și acest lucru contează enorm în acest moment. Elvețienii sunt pe locul 3 în grupa lor, au un singur punct în spatele danezilor și irlandezilor, dar asta înseamnă că nu depind de ceea ce fac ei. Elveția este cea mai bună echipă de propriul teren din grupă, vine după două victorii consecutive la zero, iar în meciul de azi, se pune doar problema diferenței de scor.
  • Danemarca este în aceeași grupă cu Elveția, doar că are avantajul unui punct în plus. Danezii nu vor ceda acest loc de calificare, dacă elvețienii mai speră la ceva, trebuie să spere ca Irlanda să se încurce. Danezii nu au pierdut cu nimeni acasă, iar meciul cu Gibraltar o să fie unul câștigat la handicap.

Cota 2 din 15.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare