Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 15 octombrie. Avem nevoie de Spania

Ibericii au nevoie de o victorie pentru a se califica la Euro 2020, sperăm să o obțină în meciul de azi, așa vom avea și noi ceva speranțe la partida directă din Spania. Suedia are și ea gânduri de calificare, jocul îi permite aceste gânduri și o să ne fie greu și nouă cu suedezii în meciul direct de la București.

 

Cota 2,00 din 15 octombrie. Avem nevoie de victoria Spaniei

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Așa cum era de așteptat după tragerea la sorți, Spania este liderul grupei noastre. Ibericii au strâns 19 puncte, au un singur egal până acum, cel din etapa trecută cu Norvegia, atunci când au fost egalați în prelungiri dintr-un penalty. Spaniolii au primit doar 4 goluri în această grupă, indiferent cât s-au chinuit toate celelalte echipe, niciuna nu a reușit să o pună în dificultate.
  • Pe anumite faze de joc s-au întâmplat momente de dominare ale României și Norvegiei, dar per totalul unei partide, niciuna nu a putut spera la vreo victorie. Spaniolii și-au asumat rolul de lider, au dominat toate meciurile în care au fost implicați, așa cum era și normal. Diferența de valoare dintre fotbaliștii spanioli și restul fotbaliștilor din grupa noastră, este una extrem de evidentă.

Suedia poate face surpriza, dar acceptă Spania două rezultate negative

  • Suedia merge pe principiul, dacă Norvegia a reușit, putem și noi. Suedezii au toate motivele să creadă în acest lucru, meciul se dispută la doar câteva zile după cel din Norvegia, clima de acolo nu prea le place ibericilor, iar moralul suedezilor este unul la cote înalte.
  • Totuși, Spania rămâne o forță, s-a încurcat deja într-un meci, noi am fost foarte aproape de ai încurca în meciul de la București, iar aceste două lucruri au tras un semnal de alarmă. Poate că și tinerețea antrenorului principal încurcă un pic mentalitatea fotbaliștilor, dar aceștia au suficientă valoare pentru a nu face două rezultate negative unul după celălalt.
  • Degeaba s-a impus Bosnia în etapa trecută cu Finlanda, dacă acea victorie nu este dublată de un nou succes cu Grecia. „Elenii sunt la pământ în această perioadă, trebuie doar să te concentreze pe ce ai de făcut pe terenul de joc și rezultatul vine oarecum de la sine. Bosnia a re suficientă calitate în atac pentru a câștiga un astfel de meci. Problema mare este la capitolul mentalitate, degeaba ai talent, dacă nu ai habar să îl folosești.

Cota 2 din 15.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii