Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 16 noiembrie. Seara meciurilor decisive

Olanda vs Germania
Olanda vs Germania

Cota 2,00 din 16 noiembrie 2019. Olanda și Germania încă nu sunt calificate, nu prea au șanse să piardă acest lucru, dar Irlanda de Nord mai are o șansă mică. Cele două mai națiuni sunt pe primele două locuri în grupa lor, însă Irlanda de Nord a condus această grupă până a avut meciuri directe cu Olanda și Germania.

 

Cota 2,00 din 16 noiembrie

  • Germania a avut o singură înfrângere în grupă, 2-4 cu Olanda, chiar pe propriul teren. Ambele națiuni și-au schimbat din mers loturile, întinerirea fiind obligatorie. Germania are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din grupă, un lucru destul de normal. Însă, jocul din ultima vreme a avut multe momente în care nu a fost la cel mai bun nivel pe parcursul partidelor disputate. Germania a arătat foarte multe lacune, chiar în meciul cu Olanda, atunci când a dat peste un adversar de același calibru.

Cota 2,00 din 16 noiembrie

  • Batavii se pot califica și cu un rezultat de egalitate, dar suntem convinși că nu aceasta este mentalitatea fotbaliștilor olandezi. „Portocala mecanică” a crescut foarte mult în ultimii ani, Olanda și Italia și-au dat seama un au greșit și au remediat din mers lucrurile. Ce este frumos la aceste mari națiuni, este faptul că nu persistă în prostie, exact așa cum facem noi. Știm ce probleme avem, dar persistăm în ele mereu. Olanda o să câștige meciul din Irlanda de Nord, are o suită de fotbaliști mult prea valoroasă.
  • Cu un rezultat de egalitate, Croația se poate califica le Euro 2020. Croații s-au cam chinuit în această grupă, au obținut doar 4 victorii până acum, iar în ultimele două deplasări au remizat de fiecare dată. Croația și-a câștigat toate partidele de acasă, 3 la număr, gazdele nu au făcut vreun spectacol în acest gen de partide, dar au obținut victorii și acesta este cel mai important aspect.

Cota 2 din 16.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare