Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 16 octombrie. Derby mare în Liga 2

Rapid Bucuresti

Rapid și Petrolul au multe motive de a nu se avea la suflet reciproc, multe datează din trecut, dar există și din trecutul apropiat. De exemplu, Petrolul a scos un 1-1 pe Giulești, la ultimul sezon al Rapidului din Liga 1. Acela fiind un rezultat care a ținut Rapidul în coada clasamentului.

 

Cota 2,00 din 16 octombrie. Rapid vs Petrolul

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Ambele echipe au început extrem de greoi acest sezon, amândouă și-au propus promovarea în acest sezon, amândouă nu trec prin cele mai bune momente. Rapid are două meciuri în minus față de restul combatantelor, Petrolul are unul singur. Jocul este un pic diferit, dacă la Rapid se vede o strategie bazată pe un nucleu de jucători tineri, Petrolul a riscat tot și a adus fotbaliști experimentați din Liga 1.
  • Stoican a venit și a promis promovare și spectacol din primul an, fanii deja încep să pună presiune pentru că echipa este departe de aceste două deziderate. Pancu a promis și el cam același lucru, dar pe parcurs a început să spună că, Liga 2 este o competiție grea și de anduranță. Pancone se bucură de sprijinul necondiționat al fanilor.

Derby mare în Liga 2

  • Fiind idol în Giulești, Pancone are tot sprijinul suporterilor, aceștia îl susțin necondiționat până în momentul în care nu există șanse da promovare. Rapid are o perspectivă bună, problema terenului propriu, problema gazonului din Regie, problema bazei de pregătire, sunt chestii care influențează viața unei echipe.
  • Petrolul se bucură de un sponsor care își plătește angajații, banii nu lipsesc de la Ploiești, așa că Stoican și compania au toate motivele pentru a face performanță. Poate că o să mai dureze un pic până se încheagă lucrurile, dar nu știm câtă răbdare vor avea fanii petroliști, în cazul vreunei înfrângeri cu Rapid.
  • Meciul o să fie unul foarte intens, cartonașele galbene vor curge în valuri, duritățile și ele, așa că trebuie să ne așteptăm la un meci foarte intens. Dacă Petrolul pune stăpânire pe mijlocul terenului, atunci poate câștiga meciul, dacă Rapidul reușește să se concentreze la finalizare, atunci Petrolul nu are vreo șansă.

Cota 2 din 16.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii