Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 16 septembrie. Torino poate urca pe primul loc

Torinezii au fost eliminați din Europa League, se spune că a fost o eliminare calculată, dar fotbalul nu trebuie tratat așa. Cu o victorie în partida de azi, Torino poate urca și pe primul loc în Serie A, însă este nevoie de câteva goluri marcate. Villa și West Ham închid etapa de Premier League.

 

Cota 2,00 din 16 septembrie. Torinezii au nevoie de continuitate

  • Mazzarri ne-a demonstrat în acest start de sezon că are calitate, antrenorul de 57 de ani, pare în vârful carierei sale. După ce a antrenat în Premier League, s-a întors în Italia și îi merge extrem de bine la Torino. Cele două victorii din primele două etape, nu sunt deloc întâmplătoare. Torinezii au dispus de două echipe complicate: 3-2 la Atalanta, 2-1 cu Sassuolo pe propriul teren.
  • Lecce a prins locul 2 în sezonul trecut, dar în Serie B, iar acum se vede că a intrat total nepregătită în liga băieților mari. Lecce a reușit doar 19 victorii într-un sezon cu 36 de etape, iar acest lucru ne arată că a venit oarecum nepregătită pentru Serie A. Dacă de la meciul cu Inter, nu ne așteptam la cine știe ce, în meciul din etapa trecută, cu Verona, Lecce a pierdut pe propriul teren 0-1. Cu greu vor face față cei de la Lecce în deplasarea de azi, doar o zi tare slabă a băieților lui Mazzarri îi poate salva pe oaspeți.

West Ham își continuă forma bună

  • West Ham a reușit să treacă peste rezultatul din prima etapă, 0-5 cu City pe propriul teren. „Ciocănarii au strâns 7 puncte din următoarele 3 etape, iar în cele două deplasări de până acum au marcat de fiecare dată.
  • Villa are mare nevoie de puncte, gazdele au deja 3 înfrângeri în 4 etape, iar clasamentul începe să arate din ce în ce mai rău. Villa a disputat două partide pe propriul teren, și a reușit să marcheze de fiecare dată.
  • Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2016, într-un meci oficial, iar Villa a reușit să înscrie în 3 din ultimele 4 dueluri în care a fost gazdă. West Ham are jucătorii mai buni, dar cei de la Villa se montează extraordinar pe propriul teren. Gazdele sunt o echipă de moral, dacă West Ham dă repede gol, atunci se cam termină tot pentru gazde.

Cota 2 din 16.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii