Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 17 noiembrie. Arădenii vor să-și consolideze locul din Liga 2

UTA

Cota 2,00 din 17 noiembrie 2019. UTA pare cea mai solidă echipă din liga secundă, a fost singura care nu s-a împiedicat constant și este pe merit pe primul loc în liga a 2-a. Meciul de la București, cu Metaloglobus, are darul de a le testa niște limite celor din Arad. „U” Cluj este într-o creștere evidentă de formă, dar are nevoie de continuitate.

 

Cota 2,00 din 17 noiembrie

  • Metaloglobus se bazează foarte mult pe frații Herea, ambii sunt într-o formă de invidiat, dar cel mai mult contează faptul că ambii înscriu la fiecare meci jucat. Ovidiu, cel care a evoluat și pentru Rapid, este cel care joacă vârf împins, Claudiu și el trecut pe la giuleșteni, este servantul de serviciu. Ambii au marcat până acum 13 goluri, iar faptul că evoluează la o echipă ce nu are un buget grozav, ne face să vedem valoare lor și mai bine.

Cota 2,00 din 17 noiembrie

  • UTA Arad, una dintre cele mai vechi echipe din România, una dintre echipele ce au fani pătimași. De mulți ani se tot chinuie să evolueze în Liga 1, se pare că în sezonul viitor așa o să fie. Arădenii au mers pe mâna lui Balint și au făcut foarte bine. Acesta din urmă a adus o liniște esențială la club, se ocupă de toate aspectele care privesc viața unui club și ceea ce hotărăște el este literă de lege pentru toți cei din club. UTA are de gestionat un test, după meciul de azi cu Metaloglobus, miercuri joacă în Regie, Rapidul fiind gazda acelei partide.
  • Clujenii sunt obligați să profite de forma slabă a celor de la Turris. De când Dragnea jr. a luat decizia de a renunța la Lincar, totul a luat-o razna la echipa sa. În ultimele două etape Turris a reușit să stopeze perioada grea, dar jocul nu este la un nivel ok. Din acest motiv pot profita și cei de la „U”. Clujenii și-au găsit un ritm al lor, iar Falub pare că are lucrurile sub control.

COTA 2 DIN 17.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare