Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 17 septembrie. Careul de AȘI din grupele UCL

Salah în duel pentru minge, meci cu Napoli

Ce să spunem despre următoarele meciuri: Dortmund vs Barcelona, Napoli vs Liverpool. Aceste partide sunt demne de sferturi de finală, cel puțin. „Cormoranii” se concentrează pe Premier League, dar vor respecta această competiție. Barcelona are probleme pe acest start de sezon, dar revine Messi.

 

Cota 2,00 din 17 septembrie. Cote excelente în derby-uri

  • Când ne uităm pe atacul celor de la Liverpool, înțelegem cât se poate de clar de ce ne uităm la acest sport. Mane, Salah, Firmino, un trio ce îl știe și un copil de clasa zero. Așteptările sunt mari, Klopp și compania sunt într-o formă extrem de bună, dar nu trebuie să uităm un amănunt: Klopp a declarat că țelul echipei sale este titlul din Anglia.
  • Napoli vrea mai mult în Champions, Ancelotti este conștient de competiția pe care o are în Serie A, așa că un sfert de finală în Champions League, sau o finală de Europa League au devenit obiective clare. Campionatul este o competiție de anduranță, Champions League este o competiție infernală, dar care te poate duce în faza eliminatorie din această iarnă. Napoletanii au șanse la locul 1, dar și locul secund pare asigurat. Lotul este cam același din sezonul trecut, așa că există forța grupului.

Mizăm pe goluri, pare cel mai sigur pariu

  • Barcelona îi duce dorul lui Messi, dar s-a văzut că și Suarez este o piesă esențială. Griezmann a reușit în oarecare măsură să îi suplinească, dar cu cei doi pe teren catalanii joacă cu totul altceva. Barcelona s-a încurcat în ambele deplasări de până acum, 2-2 la Osasuna, 0-1 la Bilbao. Messi nu este refăcut 100%, dar argentinianul insistă să revină pe teren.
  • Dortmund este o echipă atât de exuberantă, încât poate câștiga și meciul cu Barcelona. Are o sincopă extrem de jenantă, 1-3 la Union Berlin, dar în rest victorii pe linie. În toate victoriile obținute până acum, trei la număr, Dortmund a marcat 12 goluri. Dortmund are niște fani senzaționali, aceștia nu se vor supăra dacă echipa lor o să marcheze 4 goluri, iar Barcelona 5.
  • Ambele partide sunt extrem de interesante, ambele încep de la ora 22:00, de la ambele avem așteptări foarte mari. Toate echipele implicate pot marca lejer câte două goluri, problema o să fie de concentrare, fiind start de sezon și faptul că unele dintre ele sunt concentrate și pe alte competiții. Totuși, este început de drum, fanii sunt entuziasmați, jucătorii și mai mult, așa că mizăm pe goluri multe.

Cota 2 din 17.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare