Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 18 noiembrie. Italia încheie preliminariile cu fruntea sus

belotti italia

Cota 2,00 din 18 noiembrie 2019. A fost una dintre cele mai bune campanii din istoria Italiei. Probabil că o să termine cu victorii pe linie, meciul de azi cu Armenia, nu ar trebui să îi pună probleme. Irlanda mai speră la ceva, dar Elveția are un meci extrem de lejer în Gibraltar și nu credem că o să se încurce în vreun fel.

 

Cota 2,00 din 18 noiembrie

  • Etapa trecută, părea că este cea mai grea pentru italieni, dar aceștia au reușit o victorie de efect. Faptul că Italia a câștigat cu 3-0 în Bosnia, ne-a demonstrat că Italia nu a făcut nicio concesie în aceste preliminarii. Italia a re victorii pe linie, a acumulat 27 de puncte, are un golaveraj de 28-3, iar în meciurile de acasă a primit un singur gol. Armenia nu are capacitatea de a îi pune probleme. Probabil că Italia o să câștige acest meci la handicap.

Cota 2,00 din 18 noiembrie

  • Danezii au parte de un un meci dificil în Irlanda, gazdele păstrează șanse la calificare și astfel pot da toate calculele peste cap. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-1, așa că dacă irlandezii obțin victoria în partida de azi, totul se poate schimba. Diferența dintre cele două echipe este de 3 puncte, golaverajul este net superior pentru danezi, dar Irlanda în meciurile de acasă, nu a pierdut cu nimeni până acum.
  • Grecia termină în picioare această campanie, are două victorii consecutiv, iar acest lucru a urcat naționala Greciei pe un nesperat loc 3. Elenii vor câștiga și cu Finlanda, mai ales că meciul are loc la ei acasă. După ce nu a reușit nimic în aceste preliminarii, se pare că grecii au găsit formula câștigătoare, așa că în preliminariile viitoare o să fie o națională de luat în seamă.

Cota 2 din 18.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare