Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 18 octombrie. Revenim la fotbalul ce ne place

Este început de weekend, așa că se întorc meciurile din campionatele puternice. Nice are parte de un duel extrem de greu, cel cu PSG. Neymar este absent de la PSG și trebuie să vedem cine poate aduce victoria parizienilor. Frankfurt și Leverkusen ne oferă spectacol în dese rânduri, acum este un meci după o pauză destul de lungă, vom vedea.

 

Cota 2,00 din 18 octombrie. Nice poate profita de absența lui Neymar

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • După ce a pierdut un singur meci, Granada a picat de pe 2 pe 4, cam asta este situația în Primera Division. Gazdele sunt o echipă mică și nu vor avea puterea de a face vreun super sezon, dar dacă mențin un ritm ok, atunci pot termina la jumătatea clasamentului. Granada are două victorii în ultimele două partide de acasă, ambele fiind obținute la zero.
  • Osasuna a pierdut un singur joc din deplasare, cel de la Madrid cu Realul. În rest, Osasuna a reușit niște rezultate decente, pentru meciul de azi, oaspeții s-au pregătit o perioadă lungă, așa că se poate profita de odihna avută. Echipa din Pamplona a marcat în 3 din cele 4 deplasări avute.

Frankfurt are mari probleme cu accidentările

  • Nice este departe de forma pe care o avea acum două sezoane, echipa gazdă are foarte multe sincope și nu își găsește un ritm de joc. Poate că și accidentările dese au un rol foarte important, dar parcă și lotul pe care îl are Nice, nu mai este la vreun mare nivel. Nice a pierdut doar un meci din cele 4 avute acasă, dar a primit gol în fiecare dintre acestea.
  • PSG are o problemă mare, Neymar s-a accidentat la națională și nu poate evolua pentru echipa sa de club. Neymar este cel care a adus ultimele 9 puncte ale celor de la PSG, chiar dacă aproape toată lumea îl contesta în acele momente. Jocul lui PSG scârțâie, acest lucru se vede cu ochiul liber, dar parizienii au oameni ce pot face diferența pe terenul de fotbal.
  • Frankfurt este măcinată de accidentări, chiar și în aceste condiții, echipa gazdă a reușit să nu piardă vreuna dintre ultimele trei etape. Gazdele au doar 11 puncte obținute din cele 7 etape scurse, iar meciul cu Leverkusen nu este unul ușor. Oaspeții au obținut două victorii din cele trei deplasări, iar în meciul de azi are o șansă bună la victorie.

Cota 2 din 18.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii