Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 18 septembrie. Surprize multe în Champions League

Au fost meciuri frumoase și ieri, dar parcă la un egal fără goluri la meciul dintre Dortmund și Barcelona, nu ne așteptam. Liverpool nu a marcat la Napoli, Interul a egalat pe Slavia în prelungiri, foarte multe surprize. Pentru cota 2 de azi, noi am ales trei partide. Am lăsat derby-urile și ne concentrăm pe alte partide.

 

Cota 2,00 din 18 septembrie. Brugge nu face concesii acasă

  • Galata a reușit să mute pe piața transferurilor și s-a înțeles cu Falcao, la pachet cu „El Tigre” a venit și Andone de la Brighton. Problema internaționalului nostru este că Galatasaray joacă un sistem cu un singur vârf, așa că o să îi fie foarte greu să se impună. Turcii au început slab campionatul, cu o înfrângere și un egal, dar în ultimele două etape au reușit să lege două victorii.
  • Brugge este într-o formă sportivă foarte bună, este neînvinsă sezonul acesta în toate competițiile, iar debutul a fost undeva la sfârșitul lunii iunie. Brugge a trecut de Dinamo Kiev și LASK Linz pentru a se putea califica în grupe, plus că a disputat și 6 etape de campionat. Am văzut un meci de al lui Galatasaray, nu ne-a lăsat impresia că poate face vreun sezon fabulos, greșelile s-au ținut lanț în apărare.

City s-a obișnuit cu meciurile din Ucraina, Spurs meci greu în Grecia

  • Olympiakos și-a arătat valoare și în tururile preliminare, Oly a trecut de trei echipe complicate: Krasnodar, Plzen, Basaksehir. Oly a disputat și trei etape din noul sezon al campionatului Greciei, are victorii pe linie, toate fiind obținute la zero. Tottenham și-a revenit la fix, a obținut o victorie clară în ultima etapă de Premier League, 4-0 cu Crystal Palace, dar în deplasările de până acum a obținut doar egaluri. Însă au fost unele infernale: la City 2-2, la Arsenal 2-2.
  • Șahtior continuă să domine fotbalul din Ucraina, fosta echipă a lui Lucescu este neînvinsă și sezonul acesta chiar dacă a disputat deja 8 partide. Șahtior a fost calificată direct în grupe și astfel că este în fața primului meci din Europa. Șahtior a primit 4 goluri în ultimele două partide de acasă.
  • City pare că nu se regăsește, a pierdut și ultimul meci din Premier League, în fața unei nou promovate. Oricum, sezonul acesta este dedicat doar Champion League. Guardiola are mare nevoie de o finală, chiar de trofeul Champions League. Jocul lui City este unul superior celui prestat de Șahtior, dar la ce am văzut aseară, o să pariem cu grijă.

Cota 2 din 18.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii