Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 19 noiembrie 2019. Cel mai sigur pariu al zilei!

Olanda, van Dijk

Cota 2,00 din 19 noiembrie 2019. Cel mai sigur pariu al zilei! Unul dintre meciurile în care ne aşteptăm să vedem spectacol este Olanda – Estonia. Gazdele sunt deja calificare la turneul final şi ne aşteptăm să termine preliminariile în stil mare.

 

Cota 2,00 din 19 noiembrie

  • Olanda a reuşit să se califice la EURO 2020 după o pauză de trei turnee finale în care nu a participat, printre acestea numărându-se EURO şi Mondiale. Acum, au reuşit să termine pe locul doi grupa, în spatele Germaniei, fiind la trei puncte în faţa Irlandei de Nord, cu o etapă înainte de final.

Cota 2,00 din 19 noiembrie

  • Olandezii joacă ultimul meci din preliminarii pe teren propriu, cu Estonia, şi ne aşteptăm să vedem un duel în care vor face tot posibilul să obţină toate cele trei puncte într-un stil de mare campioană, pentru a-şi lua la revedere de la fani cu un succes la scor.
  • De partea cealaltă, Estonia este cea mai slabă echipă din grupă, cu doar un punct obţinut în actualele preliminarii, aşa că nu ne aşteptăm să facă un meci prea bun.
  • Aşadar, pronosticul nostru pentru acest duel este pe un succes al gazdelor la minimum patru goluri diferenţă, fix la o cotă care să vă dubleze suma pariată. Cum Estonia nu are niciun obiectiv şi speră să se termine mai repede preliminariile, vedem foarte multe şanse de reuşită în acest duel.

Olanda – Estonia H1 (-3,5 goluri) @ 2.02

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare