Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 19 octombrie. Meciurile din Premier League ne aduc profitul

Ne-am întors la obiceiurile noastre, meciuri multe, meciuri bune, meciuri ce ne fac să privim weekendul mult mai plăcut. City pare că își pierde forța de a se lupta la titlu cu Liverpool. Tottenham are de luat multe revanșe în fața fanilor, iar Chelsea este într-o formă extrem de bună, dar cu mari probleme în apărare.

 

Cota 2,00 din 19 octombrie. Chelsea poate face tripla

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Tottenham a obținut doar două victorii din ultimele cinci etape în care a evoluat. Spurs nu își găsește ritmul nici în Champions League, acolo unde a pierdut ultimul meci cu 2-7 în fața lui Bayern. Per total, Tottenham are 4 înfrângeri și o victorie în ultimele cinci partide oficiale.
  • Watford este victima perfectă, este ocupanta ultimului loc din Premier League, a marcat doar 4 goluri în tot sezonul și a primit un total de 20. În deplasările de până acum, Watford a reușit un singur gol și un singur punct, în rest înfrângeri pe linie. Ne așteptăm la un galop de sănătate din partea celor de la Spurs.

City poate face un nou pas greșit

  • Chelsea a legat în sfârșit două victorii consecutive, după ultimele rezultate obținute, Chelsea s-a apropiat de zona locurilor ce duc în Champions League. Problemele londonezilor rămân în continuare în apărare, Lampard nu are la dispoziție fundași de o calitate rară, dar trebuie să se descurce cu aceștia. Londonezii joacă un fotbal foarte spectaculos, dacă reușesc să marcheze din primele minute, atunci meciul poate decurge în favoarea lor.
  • Newcastle a obținut o mare victorie în ultima etapă, 1-0 cu United. Poate că această victorie are darul de a aduce ceva liniște la „coțofene”, dar United nu mai este la vreun nivel înalt în aceste timpuri. Totuși,  Newcastle are și o victorie mare în deplasările de până acum, 1-0 la Spurs.
  • City are parte de o deplasare grea, cei de la Crystal Palace sunt într-o formă foarte bună și vor da totul pentru victorie în acest meci. Liverpool pune și ea o presiune uriașă pe City, s-a îndepărtat deja la 8 puncte de „cetățeni”, iar în acest an, Liverpool nu pare a face vreun compromis în Premier League.

Cota 2 din 19.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii