Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 19 septembrie. Ponturi din Eurpopa League

Arsenal

O serie de 24 de partide se desfășoară astăzi, meciurile sunt pe alese. AS Roma se duelează cu surpriza turcilor din ultimii ani, Basaksehir. United are un start ezitant de sezon, însă Europa League s-a dovedit o competiție în care poate face performanță. Frankfurt și Arsenal se întâlnesc în „șocul” Grupei F.

 

Cota 2,00 din 19 septembrie. Roma face SHOW

  • Romanii vin după o victorie entuziasmantă. În ultimul meci de Serie A, Roma s-a impus pe propriul teren în fața celor de la Sassuolo, scor 4-2, după ce la un moment dat romanii aveau și 4-0. AS Roma este neînvinsă în acest sezon, dar a disputat doar trei partide oficiale. Echipa este una extrem de tânără, așa că și dacă intră ceva rezerve în Europa League, nu prea se vede o diferență mare între fotbaliștii folosiți până acum, și cei care vor intra pe teren în competiția secundă.
  • Basaksehir este o echipă de bătut, forma de moment este una destul de modestă, iar în campionatul Turciei, oaspeții sunt pe locul 14. Basaksehir era o echipă ce a făcut multe schimbări în această vară, o parte a jucătorilor care au reușit performanțe pentru acest club, au plecat și poate și din această cauză forma echipei în acest start de sezon.

Arsenal are meci dificil la Frankfurt, United se distrează cu Astana

  • United are parte de o grupă lejeră, astfel că, dacă se impune în toate partidele de acasă și ciupește o victorie în deplasare, fără să se întrebuințeze prea tare, atunci este ca și calificată în faza eliminatorie. Premier League rămâne un obiectiv important, mult peste Eurpoa League, dar dacă vor ajunge în sferturi, „diavolii” se vor concentra și pe această competiție. Mai ales că îți oferă posibilitatea de a evolua în Champions.
  • Arsenal rămâne aceeași echipă boemă, nu poate ține de un 2-0 la pauză, într-un meci cu o echipă mult mai modestă precum Watford. Dar poate să revină după un 0-2, pe propriul teren, împotriva unei echipe precum Tottenham. Fără îndoială, Arsenal are foarte mulți fotbaliști de calitate, doar că aceștia nu formează un grup unit, altfel nu se explică unele rezultate.
  • Frankfurt merge pe un principiu bun: „ori la bal, ori la spital”. Are două victorii și două înfrângeri, iar lipsa jucătorilor plecați la mai bine în această vară, se resimte din plin. Victoriile au fost obținute în partidele de acasă, așa că „Tunarii” au nevoie de concentrare maximă.

Cota 2 din 19.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare