Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 2 decembrie. Două ponturi câștigătoare

Cota 2,00 din 2 decembrie 2019. Cagliari este surpriza plăcută a Serie A, gazdele sunt pe un bine meritat loc 5, dar vin după un egal la Lecce. Doria se bucură de fotbal de la venirea lui Ranieri. Oaspeții sunt neînvinși de 4 etape, iar în acest timp s-au ridicat din zona roșie. Mainz trage tare pentru a scăpa de zona retrogradării.

 

Cota 2,00 din 2 decembrie

  • Două echipe ce au plecat cam cu același gând la startul competiției și-au schimbat din mers obiectivele. Cagliari este în preajma locurilor ce pot duce în Europa, Doria se zbate să iasă din zona locurilor ce duc în Serie B. Ambele formații sunt într-o formă de moment bună, Doria și-a regăsit încrederea cu Ranieri, iar Cagliari este neînvinsă în ultimele cinci etape.

Cota 2,00 din 2 decembrie

  • Gazdele au o serie de trei victorii consecutive acasă, iar în acest timp au marcat zece goluri. Doria a obținut o victorie fantastică la ultima deplasare, 1-0 la Spal. Ranieri a reușit să aducă liniștea de care aveau nevoie jucătorii Doriei, iar experiența acestuia o să-i ajute foarte mult pe termen lung. Meciul o să fie unul deschis, Doria are mare nevoie de puncte, iar Cagliari consideră că are tot ce îi trebuie pentru a se impune.
  • Mainz vine după un succes colosal la Hoffe, gazdele s-au impus atunci cu 5-1, iar Hoffe a fost învinsă după foarte mult timp. În rest, Mainz are evoluții extrem de oscilante, are 4 victorii și 8 înfrângeri, dar poate că este o carte câștigătoare așa. Frankfurt are un sezon lamentabil, oaspeții nu se regăsesc în această perioadă, iar forma din deplasările de până acum este una lamentabilă. Frankfurt a reușit doar o victorie și are 4 înfrângeri la activ, atunci când vorbim de partidele de deplasare.

Cota 2 din 02.12.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii