Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 2 ianuarie 2020. Mizăm pe două meciuri

Cota 2,00 din 2 ianuarie 2020. După ce am avut parte de câteva surprize ieri, azi o să ne luăm câteva măsuri de precauție. Derby a reușit o victorie foarte importantă în etapa trecută, 2-1 cu Charlton, victorie ce o menține destul de departe de zona roșie a clasamentului. Cu o victorie în meciul de azi, Swansea poate ajunge pe unul din locurile de baraj.

 

Cota 2,00 din 2 ianuarie

  • Charlton a pierdut în etapa trecută, iar o nouă înfrângere în meci de azi este echivalentă cu un mic dezastru. Oaspeții păstrează o diferență de cinci puncte față de prima echipă ce retrogradează, dar în cazul unui nou eșec, Charlton poate intra într-o spirală negativă. Swansea s-a încurcat în ultimele două etape, iar acest fapt o menține pe echipa gazdă la granița play-off-ului. „Lebedele” sunt neînvinse în ultimele trei etape de acasă, dar au un sezon slab la general.

Cota 2,00 din 2 ianuarie

  • Cu o nouă victorie în meciul de azi, Derby se poate distanța destul de mult față de zona roșie, iar perspectiva unei duble victorii pe propriul teren, nu este de neglijat. Acest lucru poate aduce un suflu nou la echipă, poate motiva fotbaliștii pentru meciurile ce vor veni. Derby se bazează pe partidele disputate acasă, așa că nu prea o vedem să facă concesii în duelul de azi.
  • Barnsley este într-o formă foarte bună, mai ales că este penultima clasată. Oaspeții sunt neînvinși în ultimele cinci etape, iar din ultimele două deplasări au scos 4 puncte. Derby a marcat în ultimele cinci partide directe de acasă cu Barnsley, iar ultimele 3 s-au terminat în „GG”. Charlton a marcat de fiecare dată împotriva celor de la Swansea.

Cota 2 din 02.01.2020

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii