Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 2 noiembrie. Clujul vrea pe primul loc

Cota 2,00 din 2 noiembrie 2019. Ieri, Viitorul a reușit o victorie concludentă, 3-0 cu Chindia. Echipa lui Hagi s-a cocoțat pe primul loc și așteaptă rezultatul clujenilor din meciul cu cei de la Clinceni. Derby-ul Sibiului se dispută de la ora 18:00. Meciul are un afiș ok, dar pentru zei din zona aceea, pentru restul oamenilor, este doar un meci oarecare.

 

Cota 2,00 din 2 noiembrie

  • Clujenii resimt foarte puternic oboseala mentală și fizică din meciurile pe care le dispută în Europa League, de aceea și rezultatele din ultima vreme din Liga 1. CFR a obținut doar două victorii în ultimele cinci etape, dar cel mai rău lucru este faptul că, CFR a pierdut de două ori în acest timp.
  • Clujenii sunt neînvinși pe propriul teren, au un bilanț de 6 victorii și un rezultat de egalitate, cu un golaveraj total de 19-2. Pentru acest joc, Dan Petrescu o să folosească primul unsprezece, victoria fiind esențială. Clinceni este o echipă de propriul teren, în cele 7 deplasări de până acum, Clinceni a pierdut deja de cinci ori.

Cota 2,00 din 2 noiembrie

  • Ilfovenii vin după două rezultate de egalitate, obținute cu două echipe grele ale campionatului, Viitorul și Craiova. Situația este una destul de rea pentru oaspeți, ocupă penultimul loc din clasament, cu doar 11 puncte acumulate, iar retrogradarea îi cam paște la final de sezon.
  • Neagoe își găsește deja scuze pentru situația în care este echipa pe care o antrenează, nu eu am făcut lotul, nu eu sunt obligat să dau expicații, o să vedem din iarnă când pot să aduc fotbaliști, ne descurcăm cu ce avem în acest moment. Chiar așa?! Nu mai există pic de jenă în meseria asta? Dar când ai semnat contractul cu Hermannstadt, a fost bine? Fiind în situația în care erai, după ce s-a întâmplat la Dinamo?!
  • Gazul are o singură victorie în ultimele cinci etape, forma extrem de slabă în care se află jucătorii se datorează și din cauza lui Edi. Acesta și-a luat mâna de pe fotbaliștii săi, și pare că așteaptă să i se termine cât mai repede contractul

Cota 2 din 02.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare