Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 2 octombrie. Cota mari din Champions League

Chelsea se deplasează în Franța, pentru meciul cu Lille. Francezii pot profita de naivitățile pe care le oferă londonezii în apărare, cu siguranță vor profita. Leipzig dă de un adversar greu, Lyon este o echipă foarte puternică și se poate impune în Germania. Ajax și Valencia, două nume mari, așa că așteptăm spectacol.

 

Cota 2,00 din 2 octombrie. Leipzig a pierdut primul meci din sezon, mare atenție

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Lyon a debutat furibund în noul sezon, două victorii la zero, victorii în care a marcat de 9 ori. Ceva s-a întâmplat după aceea, Lyon este la un pas de colaps. Fosta campioană a Franței, nu se regăsește în această perioadă. Lyon a ajuns la o serie de 7 partide fără victorie, iar 3 dintre acestea sunt înfrângeri.
  • Leipzig a suferit prima înfrângere din noua eră, 1-3 cu Schalke. Poate că înfrângerea nu era așa de dramatică, dar aceasta a venit pe propriul teren, după un joc extrem de slab al echipei. Toate cele 3 partide pe care Leipzig le-a disputat acasă s-au terminat în „GG”. Lyon a marcat în 3 din cele 4 deplasări avute.

Chelsea profită de forma bună, însă are probleme mari în apărare

  • Lille a fost pulverizată la Amsterdam, Ajax s-a impus cu 3-0. Dacă ne uităm pe evoluția celor de la Lille, o să vedem că la fiecare victorie obținută s-a întâmplat o sincopă după. Lille nu își găsește ritmul din sezonul trecut, o să fie și foarte greu să se întâmple asta, pentru că Lille a vândut câteva piese de bază.
  • În sfârșit, Chelsea a legat două victorii sezonul acesta. După un 7-1 în cupă, Chelsea s-a impus și în Premier League, în fața celor de la Brighton. Această victorie are și un caracter aparte, este singurul meci în care Chelsea nu a primit vreun gol. În rest, apărarea londonezilor a fost taxată la fiecare partidă disputată.
  • „Liliecii” s-au impus la Londra, Valencia a profitat de degringolada în care era Chelsea și s-a impus cu 1-0. După această victorie, Valencia a remizat de două ori pe propriul teren în campionat, dar vine după un 1-0 la Bilbao. Ajax nu a pierdut vreun meci din actualul sezon, „lăncierii” sunt într-o formă de invidiat și ne bucurăm că Răzvan Marin a început să prindă primul unsprezece.

Cota 2 din 02.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii