Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 20 noiembrie. Derby de tradiție în Regie

Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti

Cota 2,00 din 20 noiembrie 2019. Rapid, echipa lui Daniel Pancu, primește vizita celor de la UTA, echipă ce sub comanda lui Balint a reușit lucruri extrem de frumoase. Meciul se dispută de la ora 14:00. Rapidul este într-o formă de invidiat, iar acest lucru îl face pe Pancone să declare lucruri extrem de pozitive. UTA are ceva probleme de lot, dar speră într-un egal.

 

Cota 2,00 din 20 noiembrie

  • Arădenii formează cea mai constantă echipă din liga secundă, locul 1 este unul meritat, UTA fiind echipa ce nu prea s-a încurcat aiurea în acest sezon. Oaspeții au cel mai bun atac din liga a doua și cea mai bună apărare, aici fiind la egalitate cu Poli Timișoara. Dacă sunt anumite probleme undeva, acestea sunt în partidele disputate în deplasare, UTA a reușit doar 3 victorii în 8 astfel de etape, iar în ultimele cinci deplasări are 4 rezultate de egalitate.

Cota 2,00 din 20 noiembrie

  • Rapid vine după două victorii consecutive, dacă cea cu Pandurii era oarecum normală, pentru că meciul s-a jucat acasă în Regie, cea de la Mioveni a venit precum un mare șoc. Rapid nu trecea prin cele mai bune momente, dar Pancone a reușit să strângă echipa în jurul său și băieții au format un grup foarte puternic, iar rezultatul a venit pe un fond de joc foarte bun.
  • De la meciul de azi, să nu ne așteptăm la vreun spectacol, gazonul este unul destul de greu, echipele sunt foarte obosite după ritmul în care s-au jucat etapele în această perioadă, iar cea care o să joace foarte inteligent în acest meci, o să și câștige cele 3 puncte. Rapid o să fie împinsă de fanii din tribune, emulația pe care aceștia o trimit este una foarte bună, iar echipa poate găsi energii nebănuite. UTA este o echipă extrem de inteligentă, așa că poate să facă diferența destul de ușor, o să vedem un fotbal bun.

Cota 2 din 20.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare