Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 20 octombrie. Liverpool poate profita de forma lui United

Jucători Liverpool, bucurie după gol.

La ce joacă cele două echipe în acest sezon, Liverpool trebuie să câștige la handicap acest duel, dar un derby o să rămână tot timpul plin de neprevăzut. AS Roma poate profita și ea de forma în care se află Doria, dar gazdele sunt extrem de periculoase pe propriul teren.

 

Cota 2,00 din 20 octombrie. Sociedad profită de forma lui Betis

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Sociedad a terminat în genunchi perioada de până în pauza pentru meciurile echipelor naționale. Două înfrângeri consecutive, două înfrângeri ce au trimis echipa gazdă în afara locurilor de pe podium. Cum pauza a venit la fix, Sociedad poate să reintre pe o falie pozitivă, totul depinde de cum s-a pregătit în aceste două săptămâni.
  • Betis este prima echipă peste linia roșie a clasamentului, forma oaspeților este una extrem de oscilantă, lucrurile trebuie să se schimbe urgent la nivel mental, altfel Betis se poate trezi într-o spirală din care greu o să mai iasă. Ultimele două dueluri directe s-au terminat în „GG”, dar și cu peste 2,5 goluri marcate.

„Cormoranii” se distrează în Manchester

  • Sampdoria a ajun lanterna roșie a Serie A, Genoa este fix în fața sa, astfel că la finalul acestui sezon, s-ar putea să avem ambele echipe din oraș în Serie B. O victorie și 6 înfrângeri este bilanțul Doriei, iar cele 4 goluri marcate nu lasă loc de speranțe pentru viitorul ce o să vină. Romanii au pierdut deja multe puncte pe care normal trebuiau să le câștige, în ultima etapă de campionat, Roma a remizat cu Cagliari acasă. Romanii au mari probleme în apărare, poate și din cauza tinereții lotului.
  • Cât te poate motiva un derby, o să vedem diseară în meciul United vs Liverpool. Normal și logic, „cormoranii” pot câștiga extrem de lejer acest meci, nu ne facem vreo iluzie că United ar putea detona bomba. Dar la ce surprize s-au întâmplat și ieri.
  • Liverpool este o echipă foarte motivată de dezideratul de a câștiga Premier League, pentru „cormorani” nu există un alt obiectiv mai important. Dacă luăm în considerare acest aspect, coroborat cu forma de moment a celor de la United, atunci „2 solist” este cel mai sigur pariu.

Cota 2 din 20.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii