Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 21 noiembrie. Cel mai bun pariu al zilei

Cota 2,00 din 21 noiembrie 2019 este compusă dintr-un pont pariu din fotbal, de la Antwerp – Gent, şi dintr-unul din Euroliga de baschet, de la Zalgiris – Steaua Roşie Belgrad. Ambele pot aduce profit pariorilor.

 

Cota 2,00 din 21 noiembrie

  • Echipa lui Ladislau Boloni şi-a revenit  în runda precedentă după două meciuri în care nu reuşise să se impună. Şi-a a făcut-o în stil de mare echipă. A revenit de la 0-1 la pauză cu liderul Club Brugge şi a câştigat cu 2-1, prin golul lui Mbokani şi autogolul lui Mignolet. Jucătorii au un moral excelent după acest succes.
  • De partea cealaltă, Gent joacă extrem de bine şi asta se vede cel mai bine în clasament. Se află pe poziţia secundă în clasament, la cinci puncte în spatele liderului şi la patru de adversara pe care o întâlneşte în această seară, cea care se poziţionează pe locul şase.  În ultimele două întâlniri directe s-au marcat peste 2,5 goluri, exact pe ceea ce mizăm şi noi acum.

Cota 2,00 din 21 noiembrie

  • Zalgiris primeşte vizita Stelei Roşii Belgrad, în cel mai interesant duel al zilei din Euroligă. Gazdele trec printr-o serie neagră, au pierdut ultimele trei meciuri şi au neapărat nevoie de victorie. În ultima rundă, lituanienii au fost aproape să se impună cu Panathinaikos, pierzând la doar un punct diferenţă.
  • Steaua Roşie Belgrad stă şi mai rău, are tot trei înfrângeri în ultimele trei partide, însă nu pare că şi-ar putea reveni prea curând. În etapa precedent, sârbii au pierdut cu Alba Berlin fără drept de apel, nu au câştigat niciun sfert, nu au dat senzaţia că pot să schimbe soarta meciului în niciun moment.
Cota 2,00 din 20 noiembrie.

Cota 2,00 din 20 noiembrie.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare