Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 21 octombrie. Arsenal poate urca pe podium

„Tunarii” au parte de o deplasare dificilă, Sheffield Utd a primit doar 4 goluri acasă, dar vine și după 3 înfrângeri consecutive pe propriul teren, fără să înscrie vreun gol. Bielefeld și Hamburg se bat pentru primul loc în Bundesliga 2, meciul începe de la 21:30. Cam acestea sunt alegerile noastre.

 

Cota 2,00 din 21 octombrie. „Tunarii” vor pe podium

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Arsenal este o echipă mult mai puternică decât în sezonul trecut. Unay a reușit să formeze un lot competitiv, un lot de fotbaliști ce sunt și amici între ei, iar ce vine din urmă de la academie, este doar un foarte mare plus. „Tunarii” au o singură înfrângere până acum, au ceva probleme în apărare, iar acestea nu se pot regla din mers, plus că jucătorii din acest compartiment sunt destul de modești, sau la a doua carieră.
  • Sheffield a strâns până acum 9 puncte, nu sunt multe, dar nici puține. Gazdele au acumulat doar 3 dintre acestea pe propriul teren, după ce au evoluat în 4 astfel de partide. Trei din acestea s-au terminat cu sub 1,5 goluri marcate în meci. Cele 3 înfrângeri consecutive de acasă, au toate aceeași poveste, Sheffield s-a mișcat destul de bine pe toată durata celor 90 de minute, dar a pierdut din cauza unei greșeli copilărești.

Derby în Bundesliga 2

  • Arsenal nu poate rata oportunitatea de a urca pe locul 3, chiar dacă o să fie un meci greu, chiar dacă „Tunarii” au adus doar 5 puncte din deplasările de până acum, oaspeții sunt obligați de blazonul pe care îl reprezintă.
  • Hamburg își dă examenul de maturitate, are parte de un duel infernal cu Bielefeld, chiar la aceasta acasă. Ambele echipe sunt pe podium, Hamburg este liderul ce are două puncte avans, dar în ultimele două deplasări a obținut un singur punct.
  • Bielefeld a obținut o singură victorie în cele 4 etape disputate acasă, golaverajul de 6-5 din aceste partide, ne arată că echipa gazdă are suficiente probleme în a se exprima acasă. În sezonul trecut, fiecare dintre cele două echipe și-a câștigat meciul direct de acasă, și a făcut acest lucru la zero.

Cota 2 din 21.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii