Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 21 septembrie. Cote excelente pe biletul de azi

city

Tottenham vine după un meci extrem de greu, cel de la Atena, cu Olympiakos. Cei de la Spurs s-au trezit într-un duel extrem de tare, cu o echipă ce și-a folosit toate capacitățile fizice pentru a câștiga. City pare că și-a revenit, rămâne să vedem dacă așa și este. Leipzig pare o echipă ce se poate bate la titlu în acest an.

 

Cota 2,00 din 21 septembrie. City face SHOW

  • Normal și logic, dacă totul decurge așa cum ne așteptăm, Manchester City o să se distreze cu Watford. „Cetățenii” au pierdut în ultima etapă de campionat, 2-3 la Norwich, dar s-au revanșat la mijlocul săptămânii în Ucraina. City s-a impus cu scorul de 3-0 la Șahtior. Și în sezonul trecut, atunci când City avea câte o sincopă cu vreo echipă mică, urma un scor fluviu. Asta din cauza/datorită lui Pep Guardiola, un maniac al succesului.
  • Leipzig este într-o formă de invidiat, egalul din etapa trecută cu Bayern, pare acum un eșec, mai ales că bavarezii nu trec printr-o formă sportivă ok. Leipzig a câștigat în Champions, cu Benfica, scor 2-1, chiar pe da Luz. Nemții au făcut un joc perfect, niciodată nu s-a pus problema echipei ce avea să câștige acel duel.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Tottenham are meci greu la Leicester

  • Bremen a început dezastruos noua ediție de campionat, două înfrângeri consecutive: 1-3 cu Dusseldorf și 2-3 cu Hoffenheim. Atitudinea s-a schimbat și Bremen a legat două victorii în ultimele două etape. Însă nu trebuie să ne gândim la vreun rezultat pozitiv din partea acestei echipe, toate cele 4 partide de până acum au fost cu formații de partea secundă a clasamentului.
  • Leicester este o echipă bună, poate chiar excelentă. În acest sezon de Premier League, Leicester și-a propus să bată la poarta Big Six, dar dacă o să se poată, atunci „vulpile” vor în Champions League, adică primele 4 locuri din Premier League. Jocul este unul bun, chiar și în ultima înfrângere din campionat, Leicester a avut momente foarte bune cu United, diferența a fost făcut de ziua slabă pe care au avut jucătorii lui Leicester la finalizare.
  • Tottenham pare ok, chiar dacă sunt anumite tensiuni între antrenor și conducerea administrativă, acestea rămân doar la nivelul lor, jucătorii nefiind implicați în aceste chestii. Tottenham este aceeași echipă solidă din sezonul trecut, așa că meciul se anunță foarte intens.

Cota 2 din 21.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii