Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 22 noiembrie. Fulham bate la porțile play-off-ului

Fulham, Mitrovic, Sessegnon
Fulham, Mitrovic, Sessegnon

Cota 2,00 din 22 noiembrie 2019. După ce a retrogradat lamentabil în sezonul trecut, Fulham trage tare sezonul acesta pentru a se întoarce în Premier Legaue. Lotul de jucători este unul destul de ok, Fulham este o echipă solidă și a reușit să-și păstreze ceva fotbaliști de calitate. Mallorca a reușit o victorie mare în ultima etapă, victorie ce o aduce peste linia retrogradării.

 

Cota 2,00 din 22 noiembrie

  • Fulham are foarte multe sincope în acest sezon, dacă gazdele reușeau să lege câteva victorii, atunci se aflau pe unul din primele 3 locuri. Faptul că Mitrovic a rămas alături de londonezi, a fost un lucru esențial. Mitrovic este golgeterul la zi din Championship, are 12 goluri marcate, niciunul din penalty. Fulham a pierdut extrem de clar în ultima etapă de acasă, 0-3 cu Hull. Acum este vremea revanșei.

Cota 2,00 din 22 noiembrie

  • QPR este la doar două puncte în spatele celor de la Fulham, însă forma de moment este una extrem de slabă. Oaspeții nu bat pe nimeni de 4 etape, iar în ultimele cinci au primit gol de fiecare dată. Oaspeții au strâns 12 puncte din deplasările de până acum, iar bilanțul celor 7 astfel de meciuri este unul interesant. QPR nu a remizat în niciuna din deplasările avute.
  • Levante pierde extrem de aiurea foarte multe puncte, în meciurile de acasă lucrurile funcționează destul de ok, dar în deplasările de până acum totul este un dezastru. Levante este conștientă că depinde foarte mult de partidele disputate pe propriul teren, a primit doar 4 goluri în 6 etape, dar forma de moment nu este așa de bună. Mallorca s-a îndepărtat un pic de zona roșie, victoria obținută în ultima etapă a contat foarte mult. Oaspeții au înfrângeri pe linie în deplasările de până acum, dar în această pauză competițională s-au mai schimbat lucrurile.

Cota 2 din 22.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare