Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 22 octombrie. Seară specială de Champions League

juventus

Manchester City se duelează cu debutanta Atalanta, echipa din Bergamo nu se simte foarte bine în competiția supremă a cluburilor. Tottenham este în cădere liberă, jucătorii parcă și-au pierdut din strălucirea pe care o aveau, iar meciul cu Steaua Roșie este unul extrem de complicat.

 

Cota 2,00 din 22 octombrie. Juventus domină tot

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Juventus are șansa de a se îndepărta în câștigătoare de grupă, cum Atleti are parte de un meci complicat cu Leverkusen, Juve poate pune o distanță confortabilă în clasament. Italienii sunt într-o formă bună, de fapt, Juventus este una dintre echipele ce au șanse reale la trofeu în acest sezon.
  • Lokomotiv s-a impus în Germania la Leverkusen, cu scorul de 2-1. Acele 3 puncte vor face diferența la finalul partidelor din grupă. Rușii au o șansă bună să prindă locul de Europa League. Dar dacă vor scoate ceva din meciurile cu Atleti și Juventus, atunci totul se poate schimba.

Steaua Roșie poate profita de forma lui Spurs

  • Manchester City își domina grupă, „cetățenii” au maximum de puncte, un golaveraj de 5-0, iar Guardiola nu face vreo concesie. Meciul cu Atalanta trebuie să fie unul lejer, nu că echipa din Bergamo este una slabă, ci din cauza formei pe care o arată în acestă competiție.
  • Spurs a pierdut ultimul meci de Champions cu 2-7, Bayern fiind artizana acestuia. Tottenham este o echipă ce și-a pierdut busola, jucătorii pierd pe bandă rulantă meciurile, indiferent de numele adversarului întâlnit.
  • De acest fapt poate să profite și Steaua Roșie. Belgrădenii au 3 puncte în clasament, după ce s-au impus în ultima etapă cu Olympiakos. Steaua este o echipă extrem de imprevizibilă, are o generație de fotbaliști foarte bună, iar acest fapt s-a văzut și în sezonul trecut. Cu atenție și determinare, Steaua se poate și impune azi.

Cota 2 din 22.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii