Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 23 noiembrie. Cristiano are probleme la Juventus

Cristiano Ronaldo se bucură după gol.
Cristiano Ronaldo se bucură după gol.

Cota 2,00 din 23 noiembrie 2019. Portughezul nu a fost reținut în lot pentru acest meci, poate că are niște probleme fizice, dar această neconvocare vine cum nu se poate mai prost, după ce a fost schimbat în două partide consecutive. Leipzig are șansa de a se apropia de lider, dar trebuie să fie atentă după ce a pățit și Dortmund aseară.

 

Cota 2,00 din 23 noiembrie

  • Juventus este liderul campionatului italian de fotbal, dar începe să-și dea singur la picioare. Conflictul acesta dintre antrenor și Cristiano Ronaldo, nu o să facă prea mult bine vestiarului. Să vedeți scandal cât casa, atunci când Juventus o să lege două rezultate negative. Prima șansă pentru acest lucru poate apărea în meciul de azi. Atalanta este o super echipă, are și ea anumite probleme, dar acestea sunt datorită participării în Champions League. Meciul o să fie unul cu nerv, așa că vă recomandăm și un pariu pe cartonașe.

Cota 2,00 din 23 noiembrie

  • Leipzig are multe probleme de lot, dar acestea par să nu conteze datorită moralului pe care îl au fotbaliștii valizi din punct de vedere medical. Pauza aceasta a avut darul de a strânge rândurile și mai mult la echipa gazdă, iar acest fapt o să se vadă în meciul cu Koln. Oaspeții sunt pe penultimul loc, vin după trei înfrângeri consecutive, dar am văzut și aseară că în Bundesliga nu contează acest lucru.
  • City are deja trei înfrângeri în această ediție de campionat, un lucru greu de imaginat la startul sezonului. Însă Guardiola vrea Champions League și nu mai cere totul de la jucătorii săi în Premier League. Asta nu înseamnă că City se de bătută mereu. Meciul cu Chelsea a venit la fix, londonezii joacă un fotbal superb, iar City este o artizană a acestui joc. Suntem siguri că vom vedea goluri de ambele părți.

Cota 2 din 23.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare