Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 23 octombrie. Stanciu și extratereștii

Barcelona

Echipa lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, întâlnește una dintre cele mai galonate echipe din această competiție, FC Barcelona. Meciul se desfășoară și în contextul problemelor din Barcelona, iar acest lucru îi poate afecta pe fotbaliștii catalani. Încă două dueluri echilibrate pe tichetul nostru.

 

Cota 2,00 din 23 octombrie. Stanciu are parte de un nou meci tare

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Slavia a făcut meciul vieții la Milano, atunci când a evoluat împotriva celor de la Inter. Cehii au făcut un meci fabulos, din păcate s-a terminat 1-1, după o gafă făcută în apărare. Dortmund și-a luat măsuri după acest rezultat și s-a motivat la maxim pentru meciul din etapa secundă. Slavia joacă un fotbal bun, problema este că naivitățile individuale o costă.
  • Barcelona nu are voie să se încurce într-o astfel de deplasare, mai ales că grupa din care face parte este una complicată, Dortmund și Inter printre adversare. Catalanii au și ei problemele lor acasă, dar vor încerca să ascundă aceste chestii. Messi nu a marcat până acum, însă terenul din Praga poate să îi fie unul propice.

Lille are mare nevoie de punct, Salzburg face show din nou

  • Salzburg a reușit o victorie entuziasmantă în prima etapă, 6-2 la Genk. După acest rezultat fabulos, Salzburg a pierdut la mare luptă cu Liverpool, la „cormorani” acasă, scor 3-4. Austriecii formează un grup foarte bun, de aceea avem și mare încredere în ei, mai ales când joacă pe propriul teren.
  • Napoli este singura echipă neînvinsă din grupă, dar este lider cu doar 4 puncte. Dacă totul decurge conform planului și în această seară, și Napoli nu pierde acest meci, atunci totul o să bine perfect. Suntem siguri că, napoletanii se mulțumesc și cu un rezultat de egalitate.
  • Lille a sunat alarma, are deja un golaveraj de 1-5 și două înfrângeri la bilanț. Obiectivul de primăvară Champions League este nerealist, iar cel de primăvară Europa League este extrem de greu de atins. Toate se pot schimba cu o victorie diseară. Valencia este o echipă decentă, dar are suficiente probleme. „Liliecii” au fost depășiți complet la ultimul meci de Champions, urmează un nou meci greu.

Cota 2 din 23.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii