Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 23 septembrie. Aici sunt cotele câștigătoare

APOEL

Farul lui Ianis Zicu și-a cam pierdut din strălucirea primelor etape, acum are meci greu cu Ripensia, o echipă de deplasare, care joacă un fotbal decent în general. Jablonec și Sigma se duelează pentru play-off, iar APOEL este în derivă. Fiind start de săptămână, trebuie avut grijă la soliști, marea majoritate au jucat în Europa League.

 

Cota 2,00 din 23 septembrie. Meci greu de anticipat la Constanța

  • Farul a debutat foarte bine în noul sezon, egal cu Rapid, la giuleșteni acasă. Jocul a fost unul extrem de bun, Farul meritând mai mult de la acea partidă, însă așa a fost să fie. Între timp, Farul a suferit mai multe sincope, una dintre acestea la Chiajna, după ce a condus cu 1-0. Fariștii sunt neînvinși de două etape, iar în acest timp nu au primit vreun gol.
  • Așa cum vă spuneam, Ripensia este o echipă de deplasare, a pierdut un singur meci din cele 4 disputate, dar golaverajul este unul negativ: 4-7. Meciul care a dat peste cap acest golaveraj, a fost cel de la Metaloglobus, 0-3. Ripensia este în căutarea unor puncte, acestea sunt greu de obținut la Constanța, dar nu și imposibil. Meciul acesta pare a se îndrepta către un egal, niciuna dintre echipe nevrând să riște ceva.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

APOEL își linge rănile după Dudelange

  • APOEL a învățat că nu trebuie să o subestimezi pe Dudelange, ciprioții au pierdut acasă cu mai vechea noastră cunoștință și acum se întorc la treaba din campionat. Paralimni este ultima clasată, așa că cei de la APOEL au tot dreptul să spere la o victorie.
  • Meci tare în închiderea etapei din Cehia. Jablonec speră la play-off, dar vine după o înfrângere în fața celor de la Plzen. În acel meci, Jablonec s-a ridicat la nivelul adversarului întâlnit, doar ghinionul a făcut ca echipa gazdă, de azi, să nu scoată un punct.
  • Sigma a scos 7 puncte din ultimele trei etape, problema echipei oaspete rămâne linia defensivă, Sigma luând 11 goluri până acum. Zece dintre acestea au fost încasate în deplasările de până acum. Trei din ultimele patru dueluri s-au încheiat cu peste 2,5 goluri marcate.

Cota 2 din 23.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare