Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 24 noiembrie. Mizăm pe Liga 1

Craiova
Craiova

Cota 2,00 din 24 noiembrie 2019. Gaz Metan a prins aripi după meciul amical cu Valladolid, echipa lui Ronaldo. Iordănescu a văzut multă încredere în ochii jucătorilor săi și abordează aceste ultime etape din an la capacitate maximă. Oltenii debutează pe noul gazon, pentru Craiova punctele sunt esențiale, așa că Hermannstadt trebuie să fie pregătită de luptă.

 

Cota 2,00 din 24 noiembrie

  • FC Botoșani are parte de o șansă unică, se poate apropia foarte mult de locurile ce duc în play-off. Gazul este la 4 puncte de moldoveni, iar acest meci se anunță unul extrem de intens. Gaz Metan a reușit o serie de trei rezultate pozitive, dar două dintre ele au fost egaluri, de partea cealaltă, moldovenii obțin victorii entuziasmante, dar pierd unele partide extrem de ușor.

Cota 2,00 din 24 noiembrie

  • La Mediaș se anunță o partidă cu multe goluri marcate, ambele echipe au capacitatea de a reuși acest lucru, Botoșaniul ne-a demonstrat acest lucru în fiecare meci, doar lipsa de concentrare a atacanților moldoveni a făcut ca echipa să piardă niște puncte aiurea. Gazul este o echipă ce joacă un fotbal metodic, nu se aruncă în atac și preferă un joc de așteptare, dar în momentul când simte slăbiciunile adversarului întâlnit, atunci accelerează la maxim.
  • Oltenii s-au încurcat atât de mult în ultima vreme, că ne lasă impresia unei echipe ce nu vrea titlul în acest an. Pițurcă a schimbat multe lucruri la Craiova, dar nu reușește să-i liniștească pe atacanții săi. Aceștia ratează în continuare cu seninătate ocazii mari, iar acest lucru trage echipa olteană în jos. Sibienii se zbat în zona retrogradării, Neagoe promite o altă față a echipei, dar după pauza de iarnă. Până atunci, Neagoe pierde puncte în fiecare meci disputat.

Cota 2 din 24.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare