Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 24 octombrie. Scoatem profit din Europa League

Roma are un test foarte important, Gladbach este o echipă aflată într-o formă bună, plus că vine dintr-un campionat în care se joacă un fotbal ofensiv. Porto se mulțumește în acest sezon doar cu Europa League, startul este unul ezitant pentru portughezi, probabil că nu se așteptau să evolueze în această competiție.

 

Cota 2,00 din 24 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Arsenal se simte perfect în grupa sa de Europa League, „tunarii” au două victorii din tot atâtea partide disputate, un golaveraj de 7-0 și toate șansele să nu primească vreun gol în această grupă. Arsenal folosește foarte mulți tineri în Europa League, dar aceștia se dovedesc foarte ambițioși.
  • Guimaraes este echipa ce a trecut de FCSB, până acum nu s-a ridicat la nivelul acestei competiții. Portughezii sunt ultimii în grupa lor, cu zero puncte acumulate, iar golaverajul de 0-3 ne arată și forța lor ofensivă. Guimaraes poate obține ceva din acest meci, doar dacă „tunarii” nu au chef de fotbal.

Cota 2,00 din 24 octombrie

  • Romanii vor să facă ceva bun în această competiție, momentan s-au cocoțat pe primul loc din grupă, după ce au trecut de Basaksehir și au remizat cu Wolfsberger. Duelul cu Gladbach o să fie unul complet diferit.
  • Nemții sunt o echipă mult mai puternică, o echipă ce trece printr-o perioadă bună, iar jocul lor de atac este unul ce poate încurca orice apărare, mai ales una precum a romanilor. Gladbach are un singur punct obținut în Europa League, iar acesta este o ultimă șansă pentru nemți de a reintra în ritmul competiției, poate ultima.
  • Porto este la egalitate de puncte cu toate cele 3 contracandidate din grupă, toate au câte o victorie și o înfrângere. Porto nu prea pare conectată la această competiție, dar per total și Europa League poate aduce bani ok, totul este să te comporți cum trebuie. Rangers își continuă drumul său, nu face meciuri memorabile, dar adună puncte de peste tot.

Cota 2 din 24.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii