Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 25 octombrie. Trei cote pentru un profit ok

După ce s-a chinuit enorm în sezonul trecut, Monaco nu are prea multă liniște nici în acesta, dar măcar este într-o formă bună perioada aceasta. Leicester a spart BIG 6, rămâne să vedem cât timp o să rămână pe podium. Dacă nu se încurca aiurea de câteva ori, Vilarreal putea să fie pe podiumul La Liga.

 

Cota 2,00 din 25 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Nantes este surpriza plăcută a acestui sezon, „canarii” se află pe locul secund și datorită unei conjuncturi favorabile. Totuși, Nantes este o echipă extrem de disciplinată și are o cadență a victoriilor de invidiat, până acum a obținut 6 din 10 partide disputate. Nantes nu a pierdut cu nimeni pe propriul teren.
  • Monaco a reușit 3 victorii în ultimele 4 etape de Ligue 1, chiar și cu un asemenea bilanț, Monaco are în continuare un golaveraj negativ, 18-21. Monaco nu a câștigat cu nimeni în cele 4 deplasări de până acum, și are un bilanț de două egaluri și două înfrângeri.

Cota 2,00 din 25 octombrie

  • Leicester este pe un loc 3 destul de meritoriu, oaspeții au evoluat strict și la obiect până în acest moment al sezonului. Nu au ei vreo super echipă, dar fotbalul prestat este unul corect. O singură victorie a obținut Leicester în deplasările de până acum, iar în ultimele două deplasări avute nu a câștigat niciun punct.
  • „Sfinții” nu bat pe nimeni de 4 etape, iar acest bilanț negativ a adus echipa gazdă în zona retrogradării. Golaverajul este unul extrem de slab, 9-16, iar 10 dintre aceste goluri au fost primite acasă. Southampton este cea mai slabă echipă de propriul teren din Premier League.
  • Cu ceva mai multă atenție, Villarreal putea să fie pe podium în Spania. Momentan, Villarreal este pe locul 7, dar cu o victorie în meciul de azi se poate apropia de podium. Alaves a scos 6 puncte din ultimele trei partide, este o echipă modestă de deplasare, după ce a reușit un singur punct în cele 4 astfel de partide.

Cota 2 din 25.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii