Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 25 septembrie. Ai un super bilet pentru azi

AS Roma

Romanii primesc vizita celor de la Atalanta, oaspeții nu sunt în cel mai bun moment, dar au valoare. Și Lille a dat de greu, combinația aceasta de Champions League cu meciuri de Ligue 1, nu este ușor de gestionat. Getafe vine după cele 3 puncte, dar cei de la Valencia au un plan serios sezonul acesta.

 

Cota 2,00 din 25 septembrie. Roma duel tare cu Atalanta

  • Roma este într-un moment bun al existenței, poate că nu câștigă trofee importante, dar a investit în fotbaliști tineri și o să câștige pe termen lung. Romanii au început ezitant noua ediție de campionat, două egaluri în primele două etape. Însă, în ultimele două runde, Roma a reușit să lege două victorii și au fost două victorii obținute cu multă pasiune și implicare.
  • Atalanta are o singură înfrângere până acum, dar a pierdut și meciul de debut din Champions League, 0-4 la Dinamo Zagreb. Echipa din Bergamo vine după un 2-2 cu Fiorentina, echipa din Firenze a condus cu 2-0 până spre final, dar Atalanta a reușit 15 minute senzaționale pe final și astfel a egalat la 2.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Lille are nevoie de victorie, iar Valencia primește vizita lui Getafe

  • Lille are deja două înfrângeri în primele 6 etape, gazdele au primit gol în ultimele trei etape de fiecare dată, dar acesta este doar una dintre problemele lui Lille. Strasbourg a obținut prima victorie în runda precedentă, un 2-1 cu Nantes. În rest, se anunță un sezon greu pentru oaspeți, mai ales că Saint Etienne și Monaco sunt și ele la retrogradare.
  • „Liliecii” au un start de sezon ezitant, o singură victorie după primele cinci etape și acum primesc vizita unei echipe ce pune probleme pe oriunde. Getafe a pierdut un singur meci până acum, dar are și o singură victorie.
  • O să mergem pe rezultate finale, nu riscăm nimic pe goluri. Fiind o etapă intermediară și echipele vor alinia niște echipe cu destui fotbaliști care nu au evoluat.

Cota 2 din 25.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare