Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 26 noiembrie. Arădenii au evoluat duminică

UTA

Cota 2,00 din 26 noiembrie 2019. Este un ritm în care cu greu poate face o echipă importantă din Europa. Restanțele care au rămas din trecutul apropiat, proasta alegere a zilelor în care să evolueze echipa arădeană, au făcut din organizarea acestui meci un fiasco total. Mioveni și Turris și-au pierdut constanța.

 

Cota 2,00 din 26 noiembrie

  • Concordia are șansa de a obține 3 puncte extrem de ușor, chiar și dacă o să facă ceva schimbări în primul unsprezece, Balint nu poate alinia o echipă extrem de competitivă. UTA este liderul din Liga 2, un lider meritoriu dacă ne luăm după constanța rezultatelor. Concordia a plecat la drum în acest sezon cu ideea de a promova, însă lotul ilfovenilor este departe de acest vis.

Cota 2,00 din 26 noiembrie

  • Concordia a strâns doar 3 puncte din deplasările de până acum, nu că în partidele de pe propriul teren ar sta mai bine. Plecările masive de după retrogradare, salariile mici oferite celor ce au rămas, decizia proastă de a începe sezonul cu un antrenor lipsit total de experiență, cam acestea au fost motivele ce au dus Concordia la retrogradare.
  • CS Mioveni a fost lider până de curând, Rapidul a venit și a schimbat acest lucru. De la acea înfrângere, Mioveni nu se regăsește. Gazdele au obținut o singură victorie în ultimele cinci etape, iar acest lucru o să se vadă și mai mult dacă piteștenii vor continua această serie negativă. Mioveni este o echipă de propriul teren, toată forța acestui club stă în acest gen de partide. Turris a prins ceva viteză, dar este departe de perioada Lincar. Deplasările de până acum au fost dezolante, nu că acum o să se schimbe ceva, dar Turris are nevoie de ceva și nu știm care este acest lucru. Poate că plecarea lui Lincar, este motivul meciurilor pierdute.

Cota 2 din 26.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare