Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 26 octombrie. Ionuț Radu primește un imbold

Genoa, Ionuț Radu

Genoa are un nou antrenor, un antrenor lipsit total de experiență, dar ce are un trecut impresionant în fotbal. Inter are parte de un duel tare cu Parma, echipă ce se află într- formă de invidiat. Chindia se duelează cu Gaz Metan, o să vedem cât a afectat moralul jucătorilor înfrângerea cu FCSB.

 

Cota 2,00 din 26 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Genoa ocupă penultimul loc în clasament, are doar 5 puncte acumulate și perspective destul de sumbre. Genovezii sunt în fața unei mari rivale, Sampdoria este pe ultimul loc, cu doar 4 puncte acumulate. Genoa a obținut 4 puncte din partidele de pe propriul teren, dar la acest meci nu mai contează statisticile, gazdele au mare nevoie de un joc bun în special.
  • Brescia are 7 puncte acumulate, dar un moral excelent. Brescia a scos 6 dintre aceste puncte din deplasările avute, așa că Genoa trebuie să se teamă foarte mult. Brescia are un joc destul de ok, nu primește gol foarte ușor și se apără foarte compact.

Cota 2,00 din 26 octombrie

  • Inter are o singură sincopă în tot sezonul, cea cu Juventus. Gazdele au început foarte bine această ediție de campionat, iar dacă reușesc să mențină acest ritm, atunci au o șansă bună la titlu. Parma este una dintre echipele în formă ale Serie A, parmegianii joacă un fotbal foarte ofensiv, dar în același timp sunt destul de visători și în apărare.
  • Să vedem cum reacționează Chindia după înfrângerea cu FCSB, normal și corect, Chindia trebuie să intre într-o vrie a rezultatelor negative, de obicei așa se întâmplă. Fiind o echipă aflată pe val, prima înfrângere are darul de a destabiliza totul.
  • Gaz Metan are 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, cu un așa bilanț la activ. Chiar ne mirăm cum Gazul rezistă pe un loc de play-off. Oricum, dacă nu se întâmplă ceva pozitiv, este greu de crezut că medieșenii pot face ceva să rămână pe un astfel de loc.

Cota 2 din 26 octombrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii