Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 26 septembrie. Joia se numără banii

torino
torino

Torino primește vizita celor de la AC Milan, ambele echipe au un start de sezon modest, dar o victorie în derby te poate debloca. Sevilla a căzut tocmai pe 7 după înfrângerea cu Real Madrid, victoria a devenit obligatorie pentru andaluzi. Celta și Espanyol încep să-și facă griji pentru locul din Primera.

 

Cota 2,00 din 26 septembrie. Torino și Milan depind de acest rezultat

  • Torino și Milan vin după înfrângeri, Torino a pierdut la Doria, scor 0-1, Milan a pierdut cu Inter, scor 0-2. Per total, cele două echipe au două victorii și două înfrângeri, Milan are un golaveraj de 2-3, iar Torino de 6-6. Torino nu pierde de cinci meciuri împotriva Milanului, dar în acest timp a obținut o singură vitctorie, restul fiind egaluri.
  • Sevilla a fost adusă cu picioarele pe pământ de către Real Madrid, în etapa trecută. Andaluzii au căzut pe locul 7 și se pregătesc de o deplasare infernală. Distanța până la primul loc este de doar 4 puncte, cu o victorie în deplasarea de azi, Sevilla se poate întoarce în grafic. Însă trebuie să vedem ce reacție are echipa andaluză după o înfrângere, într-un alt meci destul de greu.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Eibar îi face viața grea Sevilliei, iar Celta vrea o victorie cu Espanyol

  • Eibar a disputat un singur meci din cele 5 de până acum pe propriul teren, un lucru destul de straniu. Eibar a pierdut acel meci cu Espanyol, scor 1-2, dar echipa a jucat un fotbal foarte ofensiv, putând chiar să egaleze pe final. Eibar a marcat în ultimele 7 dueluri directe de acasă cu Sevilla, dar 6 dintre acestea s-au terminat în „GG”.
  • Celta Vigo are urgent nevoie de puncte, Vigo vine după o serie de trei partide fără victorie, iar în acest timp a marcat un singur gol. Celta are o victorie și două egaluri acasă, dar ceva nu se leagă la echipa gazdă. Jocul nu este același din anii trecuți, atunci când Celta ținea la respect echipe precum Real și Barcelona.
  • Espanyol trebuie să se trezească la realitate, are doar 4 puncte obținute până acum, iar lucrurile tind să se complice și mai mult. Catalanii participă și în grupele Europa League, poate și aceasta este o explicație a formei din campionat. Probabil că, Espanyol o să fie nevoită să folosească multe rezerve azi, fiind la al patrulea joc în 11 zile.

Cota 2 din 26.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare