Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 27 octombrie 2019. Dubla zilei în fotbal!

Manchester United

Cota 2,00 din 27 octombrie 2019 este formată din două partide, cele mai interesante în opinia noastră pentru această zi de final de lună. Un duel este din Premier League, unde este implicată Manchester United, și unul este din Franța, unde mergem pe mâna parizienilor de la PSG.

 

Cota 2,00 din 27 octombrie

  • PSG este cea mai în formă echipă din Franța, fiind deja pe primul loc în clasament, la distanță de cinci puncte față de Nantes, ocupanta locului doi, care a disputat și un meci în plus deja în campionat. Acum, parizienii primesc vizita celor de la Marseille, în derby-ul Franței, însă la cât de mare este diferena dintre cele două echipe, ne așteptăm să vedem o victorie clară a gazdelor.
  • Marseille este la jumătatea clasamentului și pare că nici în acest sezon nu are vreo șansă să se impună în campionat, așa că nu avem speranță foarte mari din partea oaspeților. Din acest motiv, mizăm fără emoții pe un succes al celor de la PSG, la o cotă foarte bună pentru un bilet cu mai multe evenimente.

Cota 2,00 din 27 octombrie

  • Celălalt meci de pe acest bilet este cel dintre Norwich și Manchester United. Gazdele sunt foarte slab clasate, fiind pe locul 19 din 20, cu doar 7 puncte obținute în meciurile disputate în campionatul englez.
  • Manchester United stă aproape la fel de slab, fiind clasată pe locul 15, cu 10 puncte, și cu o formă mai mult decât modestă, cu două înfrângeri și două egaluri în ultimele două meciuri disputate. Însă acum ne așteptăm să vedem un succes al oaspeților, la o cotă foarte bună.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii