Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 27 septembrie. Ligile secunde ne aduc profitul

Leverkusen vs Stuttgart
Leverkusen vs Stuttgart

Bundesliga 2 are două candidate clare la promovare, Stuttgart și Hamburg. Prima dintre acestea are parte de un meci greu la Bielefeld, dar are nevoie de un rezultat pozitiv. Fulham și Wigan se întâlnesc într-un duel tare din Championship, nu de mult evoluau împreună în Premier League.

 

Cota 2,00 din 27 septembrie. Clujenii sunt pe val

  • Universitatea Cluj s-a calificat în turul următor al Cupei României, după ce s-a impus la Craiova, în fața echipei lui Mititelu. După prelungiri, după ce a fost condusă cu 2-0, dar tot calificare este. Plus că săptămâna aceasta, „U” a aflat că a câștigat cu 3-0 la „masa verde”, meciul pierdut cu Dunărea Călărași. Cei din Miercurea Ciuc nu prea își găsesc ritmul în Liga 2, au încasat un total de 9 goluri, dar vin după o victorie la Snagov, scor 1-0.
  • Stuttgart are posibilitatea de a scăpa de o contracandidată. Bielefeld este pe locul 3 în Bundesliga 2, iar diferența dintre ea și liderul Stuttgart este de doar două puncte. Cele două echipe sunt neînvinse până acum, fiind și singurele ce se pot mândri cu acest lucru.

Fulham și Wigan se duelează în Championship

  • Ultimele trei dueluri directe s-au terminat în „GG”, plus că s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri per meci. Bielefeld a terminat în „GG” toate cele 3 partide disputate acasă în acest sezon, iar Stuttgart a marcat în 3 din cele 4 deplasări de până acum.
  • Fulham vine după o serie de trei rezultate de egalitate, dar și după 4 etape fără victorie. Gazdele au doar 3 victorii din 8 etape jucate, iar poziția din clasament nu este una confortabilă. Fulham a primit doar 3 goluri pe propriul teren și a înscris un total de 8.
  • Wigan este neînvinsă de 3 etape, având un bilanț de două egaluri și o victorie. Totuși, Wigan a avut un start prost de sezon, iar cele 13 goluri primite sunt și ele dovadă a acestui fapt. Wigan este cea mai slabă echipă de deplasare din Championship, reușind până acum un singur egal.

Cota 2 din 27.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare