Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 28 noiembrie. Golurile din Europa League ne pot aduce profit

Cota 2,00 din 28 noiembrie 2019 este compusă din două ponturi pariuri din Europa League, ambele din Grupa E, Lazio – CFR Cluj și Celtic – Rennes sunt meciurile care ne pot aduce astăzi profit.

 

Cota 2,00 din 28 noiembrie

  • Lazio este obligată să câștige pentru a mai avea șanse la primăvara Europa League. În acest moment, italienii se află pe locul trei, la șase puncte distanță de CFR Cluj, și au nevoie de meciul perfect, unul în care să câștige la cel puțin două goluri diferență. În tur au pierdut cu 1-2, iar în caz de egalitate de puncte diferențierea se face la meciurile directe.
  • De partea cealaltă, pentru CFR Cluj lucrurile sunt mai simple. Echipa antrenată de Dan Petrescu se mulțumește și cu un egal, rezultat ce o va duce automat, cu o etapă înainte de finalul grupelor, în faza următoare.

Cota 2,00 din 28 noiembrie

  • Celtic este deja calificată în primăvara Europa League, este liderul grupei E, cu 10 puncte strânse în patru etape. Singura necunoscută este locul de pe care va merge mai departe. Diferența față de locul doi, ocupat de CFR Cluj, este de un singur punct.
  • Pentru Rennes acest duel nu mai are nicio miză. Ocupă ultimul loc, cu doar un punct, și este deja eliminată din competiție. Ar putea să joace doar pentru orgoliu, însă mult mai important este ce se întâmpla în Ligue 1, unde nu stă deloc bine în clasament. Din acest motiv, credem că jucătorii francezi nu se vor întrebuința foarte mult.
Cota 2,00 din 28 noiembrie

Cota 2,00 din 28 noiembrie

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare