Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 28 octombrie. Începem săptămâna pe plus

Cota 2,00 din 28 octombrie 2019. S-au încheiat etapele din toate ligile importante, avem ceva meciuri din ligile secunde. OPR tot dă târcoale locurilor ce duc în Premier League, dar pentru acest lucru este nevoie de multă constanță. Braga este departe de forma din sezoanele trecute, însă în Europa League lucrurile stau ok.

 

Cota 2,00 din 28 octombrie

  • În Championship este un sezon mai echilibrat ca niciodată, primele 11 echipe din clasament au șanse la promovare în acest moment. OPR este pe un loc 8 meritoriu, este neînvinsă de trei etape consecutive, timp în care a reușit două victorii și un rezultat de egalitate.
  • Brentford vine și ea după două egaluri consecutive, în ambele partide, oaspeții au marcat de fiecare dată câte 3 goluri. Forma oaspeților în partidele din deplasare este una oscilantă, până acum nu au remizat niciodată, iar bilanțul total este de 3 victorii și 4 înfrângeri.

Cota 2,00 din 28 octombrie

  • În general, toate partidele directe dintre cele două echipe se termină cu multe goluri marcate, în ultimele cinci astfel de dueluri s-au marcat 20 de goluri. Ultimele trei confruntări cu OPR gazdă s-au terminat în „gg” și cu cel puțin 4 goluri marcate.
  • Braga a reușit doar două victorii în tot sezonul. Poate că acesta este abia la început, trecând doar 7 etape, dar golaverajul este și el pe minus, 8-11, iar perspectiva este una ok. De exemplu, Braga se descurcă excelent în Europa League, așa că pare o formă slabă de moment.
  • Santa Clara a pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate, dar are un golaveraj extrem de modest după cele 7 etape în care a evoluat: 4-4. Braga are o șansă bună de a mai urca în clasament, probabil că nu o să rateze această oportunitate

Cota 2 din 28.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii