Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 28 septembrie. Cotă mare pe tichetul de Liga 1

Grup jucători Astra
Grup jucători Astra

Afișele acestor meciuri, nu sunt de invidiat, dar o să contrazicem acest lucru în rândurile de mai jos. Chindia este una dintre cele mai ok echipe din campionatul nostru. Forma pe care o arată jucătorii lui Moldovan, este mult peste cea a unor cluburi cu pretenții. Botoșănenii și-au câștigat meciul de Cupa României, au alt moral acum.

 

Cota 2,00 din 28 septembrie. Chindia e pe val, dar vine Astra în vizită

  • Chindia este una dintre echipele ce joacă un fotbal bun, menționăm aici jocul de la Botoșani, cu Dinamo de pe propriul teren, egalul de la Iași, acestea sunt doar câteva din exemplele noastre. Chindia ne-a dovedit în acest sezon că poate să revină și după ce primește gol, iar dacă este nevoie poate juca ofensiv și un meci întreg. Chindia este neînvinsă de două etape acasă, însă meciul cu Astra o să fie greu.
  • Astralii au un lot senzațional, nu prea îl vedem noi pe Alexa reușind aici, dar cine știe. Jucătorii sunt de o calitate superioară celor din campionatului nostru. Când jocul nu îi iese, apare de undeva Budescu, revine și Alibec după accidentare, iar în apărare te bazezi pe Tamaș. Axul central este unul excelent. Alexa trebuie să rezolve urgent problemele din apărare, a primit mult prea multe goluri pentru o echipă ce se vrea în play-off, echipă cu pretenții de titlu.

Enache și Croitoru sunt într-un moment dificil, rezultatul contează

  • Costel Enache pare ușor depășit în acest moment. Hermannstadt este o echipă decentă, dar jocul nu prea se leagă, Enache nu reușește să-și capaciteze fotbaliștii, iar rezultatele sunt pe măsură. Hermannstadt are 6 înfrângeri în cele 10 etape de până acum, iar totalul golurilor primite este unul mare: 21.
  • FC Botoșani a prins ceva aripi după victoria cu CFR din Cupa României. În rest, în campionat, Botoșaniul este în cădere liberă. Moldovenii nu bat pe nimeni de 7 etape, iar acest lucru o să conteze atunci când o să se tragă linia la final. Iftime este mulțumit că echipa sa joacă fotbal, dar să vedem cât o să-l lase pe Croitoru în funcție, dacă lucrurile vor continua așa.
  • Ambele partide sunt destul de complicate, Botoșani și Hermannstadt nu trec printr-un moment bun și ambele vor victoria cu orice preț, iar la meciul dintre Astra și Chindia ne putem aștepta la goluri, dar se poate întâmpla, ca doar una dintre echipe să prindă o seară fantastică.

Cota 2 din 28.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare