Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 29 noiembrie. Dinamo s-a liniștit

Dinamo

Cota 2,00 din 29 noiembrie 2019. „Câinii” s-au încurcat în etapa trecută la Clinceni, acest rezultat a avut „darul” de a turna plumb în picioarele fotbaliștilor de la Dinamo. Dacă mai punem la socoteală și problemele financiare ale clubului, atunci imaginea de ansamblu este una foarte rea.

 

Cota 2,00 din 29 noiembrie

  • Jocul scârțâie de ceva vreme, dar Dinamo s-a mințit că totul este ok. Vin din urmă și datoriile către jucători, aceștia au jucat pe stomacul gol în ultimele luni, au primit ceva bani, dar câte puțini. Uhrin a intrat și el într-un blocaj, echipa nu pare a răspunde pozitiv la cerințele antrenorului, iar dacă urmează un nou eșec în meciul de azi, atunci atmosfera se poate strica de tot.

Cota 2,00 din 29 noiembrie

  • Ieșenii s-au împiedicat atât de mult în ultima vreme, încât trebuie să se supere doar pe ei. Nimeni nu este de vină pentru ceea ce se întâmplă la Iași, în afara fotbaliștilor. Echipa are trasee de joc, totul decurge conform planului tactic, dar ceva se întâmplă totuși. Ieșenii au pierdut o groază de puncte fiind conduși aiurea, sau din postura de echipă ce a fost egalată, uneori și de la un scor de 2-0.
  • Celta Vigo a aruncat multe bilete la gunoi în runda trecută, echipa din Vigo s-a impus la Villarreal, iar acest fapt nu prea a fost intuit pe biletele jucate de noi toți. Să vedem dacă o să poată să dubleze această victorie. Valladolid este o echipă ce nu prea umblă cu jumătăți de măsură, oaspeții au trei înfrângeri și două victorii în ultimele cinci etape, dar în ultimele două deplasări a primit 8 goluri. Celta a obținut doar două victorii în 7 etape disputate acasă, însă gazdele se leagă de victoria obținută la Villarreal pentru a avea moralul la cote maxime.

Cota 2 din 29.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare