Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 29 octombrie. Mizăm pe Serie A

Cota 2,00 din 29 octombrie 2019. Campionatul italian are parte de o etapă intermediară, Inter se deplasează la Brescia, acolo unde nu câștigă din 2005, iar cei de la Parma se duelează pe propriul teren cu Verona. Parma vine după egalul de la Milano, cu cei de la Inter, meci în care a evoluat foarte bine.

 

Cota 2,00 din 29 octombrie

  • Interul s-a încurcat exact când nu trebuia, atunci când a făcut acest lucru și Juventus. Echipa lui Conte a remizat 2-2 cu Parma acasă, iar acest lucru o menține în spatele „bătrânei doamne”. Totuși, fotbalul prestat de Inter a fost unul foarte bun, doar că Parma s-a ridicat la valoarea meciului.
  • Inter are victorii pe linie în deplasările de până acum, 4 la număr. Oaspeții au marcat de fiecare dată cel puțin două golrui per meci, dar au și primit gol în 3 dintre aceste deplasări. Meciul se desfășoară la 3 zile după cel cu Parma, așa că ne așteptăm la ceva schimbări în primul 11 al oaspeților.

Cota 2,00 din 29 octombrie

  • Brescia se află în coada clasamentului, nu bate pe nimeni de 4 etape consecutive, timp în care a avut și 3 înfrângeri. Brescia a început bine ultimul meci de campionat, a condus la Genoa cu 1-0, dar nu a rezistat până la final și a pierdut cu 1-3. Brescia nu a câștigat cu nimeni acasă, așa că nu prea sunt așteptări mari nici de la această partidă.
  • Parma este una dintre cele două surprize ale Serie A, alături de Cagliari. Parmegianii au acumulat 13 puncte până acum, după ce au avut un start de sezon extrem de slab. Fotbalul prestat de Parma este unul ofensiv, s-a văzut acest lucru foarte bine și în meciul de la Milano. Parma are probleme foarte mari la fazele fixe.
  • Verona este peste linia roșie a clasamentului, chiar dacă părea o candidată serioasă la retrogradare, echipa oaspete a reușit să încropească un lot decent și astfel se văd și rezultatele. Verona a obținut o victorie în deplasările de până acum, dar trei dintre acestea au fost infernale.

Cota 2 din 29.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii