Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 29 septembrie. CFR se impune în Liga 1

CFR Cluj, bucurie după gol

Clujenii domină de o manieră categorică Liga 1, poate că ultimele rezultate nu au fost concludente, dar CFR are de departe cel mai bun lot din liga națională. Gazul are mari probleme, Iordănescu se plânge cam des de lipsurile din cadrul clubului, iar acest lucru o să ducă la o despărțire.

 

Cota 2,00 din 29 septembrie. CFR profită de problemele lui Edi

  • Clujenii au acumulat 21 de puncte, vin după egalul cu FCSB, meci în care nu și-au propus alt lucru. Poate că FCSB  a dominat acea partidă, dar acest lucru s-a întâmplat pentru că așa a vrut CFR, dacă ardelenii aveau nevoie de victorie, atunci totul se schimba. Viitorul ține pasul cu CFR, dar dacă Hagi nu reușește o infuzie de capital, pentru a aduce câțiva fotbaliști buni, cu greu o să reziste.
  • Gazul are probleme mari, antrenorul pune o presiune enormă pe conducere, iar aceasta nu pare dispusă să-i îndeplinească dorințele. Poate că nu există bani, poate de aceea se tot amână cererile lui Iordănescu. Însă, acesta pare hipnotizat în cererile lui, nu acceptă jumătăți de măsură și vrea tot ce este mai bun la clubul pe care îl antrenează. În așa condiții, Gazul nu poate face față la Cluj.

Marseille are nevoie de cele 3 puncte, Sevilla nu se poate încurca iar

  • Marseille a remizat în ultimele două etape și astfel s-a cam îndepărtat de primele locuri din Ligue 1. OM este obligată să obțină victoria în partida de azi, altfel se schimbă situația. Marseille nu are un start de sezon rău, ba din contră, nu credem că se aștepta cineva la atâtea rezultate pozitive, probleme sunt doar din cauza lipsei de valoare la fotbaliști, dacă OM avea ceva mai mulți fotbaliști buni, atunci era altfel.
  • Cu Real Madrid, poate că a fost un rezultat normal, dar să pierzi după ce ai 2-0 la Eibar, asta l-a înnebunit pe Lopetegui. Sevilla a reușit această contraperformanță în etapa trecută, astfel că a stagnat și în clasament. Nu este posibil să te numești Sevilla, să ai parte de super antrenor și fotbaliști, și să te bată Eibar de la 0-2.
  • Sociedad a ajuns la 3 victorii consecutive, are o singură înfrângere în tot sezonul, iar dacă lucrurile se mențin în acest ritm, atunci bascii își pot face planuri de viitor. Sociedad a marcat în 3 din ultimele 4 deplasări de la Sevilla.

Cota 2 din 29.09.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare