Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 3 decembrie. Mizăm pe Premier League

city

Cota 2,00 din 3 decembrie 2019. City a cam pierdut trenul, nu prea poate ține ritmul cu Liverpool. Chiar și în condițiile actuale, City rămâne o echipă extrem de periculoasă, dar „cormoranii” sunt într-o formă de invidiat. Palace a reușit o victorie foarte importantă în etapa trecută, dar acum întâlnește o echipă ce are foame mare de puncte.

 

Cota 2,00 din 3 decembrie

  • Campionatul este cam compromis pentru City, „cetățenii” nu sunt în largul lor sezonul acesta, poate că și presiunea pe care o pune Pep Guardiola pe meciurile de Champions își are efectul său. City a câștigat două titluri sub comanda lui Guardiola, dar în Liga Campionilor nu prea a reușit cine știe ce. City are doar 4 victorii în cele 7 deplasări de până acum, iar golaverajul este de 18-10 în aceste partide. „Cetățenii” au pierdut deja 3 partide în tot sezonul, iar în anii trecuți, nu pierdeau atâtea meciuri într-un sezon.

Cota 2,00 din 3 decembrie

  • După un început perfect de sezon, Burnley a căzut extrem de mult. Forma gazdelor este una extrem de oscilantă, Burnley nu prea merge cu jumătăți de măsură, ori bate, ori pierde, egaluri are foarte puține. Pe propriul teren, Burnley nu are niciun rezultat de egalitate.
  • Crystal Palace și-a revenit un pic, dar acum întâlnește o echipă ce se află în aceeași situație pe care o avea Palace etapa trecută. Nu știm exact ce s-a întâmplat, dar ambele echipe au acumulat foarte multe înfrângeri în ultima vreme. Bournemouth a ajuns la 3 consecutive, ambele echipe au câte 6 în tot sezonul, iar locurile retrogradabile sunt destul de aproape. City poate să întâmpine destule probleme și la Burneley, aveți mare grijă ce pariați aici.

Cota 2 din 03.12.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii