Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 3 ianuarie 2020. Ne unim forțele cu Sevilla

Grup jucători Sevilla

Cota 2,00 din 3 ianuarie 2020. Adversara din Europa League a CFR-ului, este cea care ne aduce cota 2 de azi. Andaluzii au încheiat 2019 cu o victorie, dar acum se duelează cu Bilbao, echipă ce a încheiat anul neînvinsă, chiar dacă s-a deplasat la Madrid pentru meciul cu Real. Duelul are loc de la ora 22:00.

 

Cota 2,00 din 3 ianuarie

  • Cu un pic de atenție în plus, Sevillia putea ocupa fotoliul de lider în Primera Division. Andaluzii au pierdut acasă cu Villarreal, scor 1-2, după un joc foarte bun. Și s-au încurcat la Pamplona, scor 1-1, după un joc pe care l-au controlat total. Sevilla este departe de echipa spectaculoasă ce era în sezoanele trecute, are doar 23 de goluri marcate, câștigă meciurile după ce își domină complet adversarul și nu are un goleador în echipă. Sevilla se bazează foarte mult pe forța grupului și acesta este doar meritul lui Lopetegui, fost antrenor la Real Madrid.

Cota 2,00 din 3 ianuarie

  • Contrar tuturor așteptărilor, Sevilla nu s-a bazat foarte mult pe meciurile disputate acasă, nu că nu și-a dorit acest lucru, dar echipa andaluză a dovedit un blocaj psihic ori de câte ori a evoluat pe propriul teren. Sevilla a strâns 14 puncte dintr-un total de 24, are un golaveraj de 10-7 și doar într-o singură victorie de acasă s-au marcat peste 2,5 goluri în meci.
  • Bilbao este la granița locurilor ce vor duce în Europa, bascii au un total de 28 de puncte, dar ultima victorie a fost obținută acum 3 etape. Bascii au adunat doar 8 puncte din deplasările de până acum, au o singură victorie în opt astfel de etape și un golaveraj negativ de 6-9. Bilbao are și o serie de jucători importanți care probabil nu vor evolua: Muniain, Oscar de Marcos și Aduriz.

Cota 2 din 03.01.2020

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii