Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 3 noiembrie 2019. Cotele pe care pariază toată lumea

Cota 2,00 din 3 noiembrie 2019. Cotele pe care pariază toată lumea duminică, pentru că sunt cele mai sigure ale zilei în campionatele din Europa. Aceste două partide pot aduce un profit foarte mare, dar trebuie să vă opriți din tentația de a pune mai multe meciuri pe biletele de pariuri.

 

Cota 2,00 din 3 noiembrie

  • Unul dintre cele mai bune pariuri ale zilei vine de la duelul dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe. Bucureștenii au șansa să urce pe locurile de play-off, pentru prima oară de când a început campionatul. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci foarte bun făcut de echipa lui Vintilă.
  • Bucureștenii trec printr-o formă foarte bună, având patru victorii și un egal în ultimele cinci partide disputate. Acum, joacă pe teren propriu, așa că șansele la o nouă victorie sunt foarte mari.

Cota 2,00 din 3 noiembrie

  • În deplasare, Sepsi nu se descurcă foarte bine, având patru egaluri în ultimele cinci meciuri disputate. Este greu de bătut, dar și câștigă foarte greu când joacă în afară.
  • Mizăm cu încredere pe un succes al bucureștenilor, la o cotă foarte bună pentru acest bilet de cota 2.00.
  • Un alt meci la care ne așteptăm să vedem dominație din partea gazdelor este din Serie A și le pune față în față pe Fiorentina și Parma. Ne așteptăm la o victorie a gazdelor.
  • Cele două meciuri puse pe bilet oferă cota 2.14.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare