Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 3 octombrie. Meciuri interesante în Europa League

fc porto

Malmo primește vizita celor de la Copenhaga, un derby al nordului. Feyenoord are meci cu o altă echipă mare din Europa, FC Porto. Braga trebuie să se întrebuințeze foarte mult dacă vrea victoria cu Slovan Bratislava, slovacii sunt într-o formă de invidiat și nu prea fac concesii.

 

Cota 2,00 din 3 octombrie. Malmo și Slovan pot marca goluri în partidele pe care le dispută

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Malmno poate profita de lista lungă de accidentați pe care o are Copenhaga, danezii nu se prezintă la acest meci cu cel puțin 5 titulari de bază. Malmo a debut cu o înfrângere în Europa League, 0-1 la Dinamo Kiev, dar a reușit după aceea o serie de trei victorii consecutive, toate fiind obținute la zero. Copenhaga și-a câștigat meciul din prima etapă, cel cu Lugano, oarecum normal spunem noi. Danezii au luat gol în ultimele 4 deplasări avute.
  • Slovan Bratislava a speriat vestul, nu a reușit cine știe ce, dar s-a impus cu Beșiktaș, scor 4-2. Slovacii au norocul de a vea o echipă extrem de omogenă, echipă ce evoluează de mult timp împreună și acest fapt contează enorm. Forma de moment este una fantastică, Slovan are 4 victorii consecutive, nu a marcat mai puțin de două goluri, iar în trei dintre acestea meciuri a reușit să înscrie cel puțin 4.

Porto este o echipă pe val, poate vine și o primă înfrângere după mult timp

  • Braga și-a revenit după o perioadă dificilă, nu este la nivelul din sezoanele trecute, dar echipa a acumulat suficientă experiență și câștigă unele partide doar din acest fapt. Braga s-a impus în prima etapă la Wolves, o echipă ce vine dintr-un campionat mult superior, o echipă ce investește mult mai mulți bani în fotbaliști decât Braga. Portughezii nu câștigă de două partide pe propriul teren.
  • Feyenoord a revenit în Europa, dar nu a făcut acest lucru cu brio. Olandezii au pierdut în fața celor de la Rangers, în primul meci din această grupă. Feyenoord a pus capăt unei serii de trei partide fără victorie, după ce în ultima etapă de campionat s-a impus în fața celor de la Twente.
  • Porto este o super echipă, a reușit să ajungă la 8 victorii consecutive. Portughezii au fost eliminați de Krasnodar în preliminariile Champions League, iar acea înfrângerea le-a făcut doar bine. 6 dintre aceste 8 victorii, au fost obținute de către Porto la zero, un lucru fabulos în fotbalul de azi.

Cota 2 din 03.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii