Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 30 noiembrie. Se întețește lupta la titlu

Craiova

Cota 2,00 din 30 noiembrie 2019. Liga 1 ne propune două meciuri interesante, în primul se întâlnesc Sepsi și Craiova, două echipe aflate într-o formă diametral opusă. Iar meciul ce închide ziua în Liga 1, are loc la Voluntari. Ilfovenii o primesc pe FCSB, echipă ce și-a terminat seria de victorii în etapa trecută.

 

Cota 2,00 din 30 noiembrie

  • Sepsi este o echipă în derivă, iar la această echipă a ajuns antrenor Leo Grozavu. De parcă nu era de ajuns ce se întâmpla la Sepsi, patronatul a hotărât să aducă un antrenor care este cunoscut pentru ieșirile sale vulcanice. În fine, Sepsi a reușit să lege trei înfrângeri consecutive și are o serie de 7 etape în care nu a câștigat vreun meci. Sepsi a acumulat doar 7 puncte din cele 8 partide pe care le-a disputat acasă, iar oltenii au de luat o revanșă după ce au pierdut în partida tur cu 0-1.

Cota 2,00 din 30 noiembrie

  • Oltenii au scos 8 puncte din ultimele 12 posibile, dar nu câștigă de trei deplasări în campionat. Jocul este unul decent, Pițurcă a reușit să aducă o oarecare organizare la nivelul gazonului, dar în același timp a și dat foarte multă încredere unor jucători, vezi cazul Mihăilă. Craiova se bate la titlu, nu declară acest lucru răspicat, dar Pițurcă este un oltean foarte ambițios, iar gândul că ar putea lua campionatul cu Craiova, îl face să de-a totul pentru acest club.
  • A venit și prima înfrângere pentru Vintilă la FCSB, să vedem cum o să reacționeze echipa acum. Până în acest moment a fost doar lapte și miere la bucureșteni, însă înfrângerea cu Astra a reușit să deterioreze puțin atmosfera. Meciul de la Voluntari este unul lejer la prima vedere, dar Bergodi a reușit mai mereu să-i pună probleme FCSB-ului. O să fie un meci spectaculos, ambele echipe joacă un fotbal ofensiv, doar că trebuie să vedem cum reacționează băieții lui Vintilă.

Cota 2 din 30.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare