Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 30 octombrie. Juvetus nu face concesii

juventus

Cota 2,00 din 30 octombrie 2019. Chiar dacă cei de la Genoa nu sunt într-o perioadă ok, Juventus nu o să lase garda un pic mai jos. A făcut acest lucru în ultima etapă, iar rezultatul le-a dat torinezilor planurile peste cap. Lazio are parte de un duel intens cu Torino, iar Roma se deplasează la Udinese.

 

Cota 2,00 din 30 octombrie

  • Juventus a remizat în ultima etapă la Lecce, scor 1-1, după un joc în care a folosit foarte multe rezerve și care nu a fost la nivelul cu care ne-a obișnuit „bătrâna doamnă”. Fiind start de campionat, Juventus are dreptul de a se încurca în anumite partide, dar la modul în care evoluează cei de la Inter, nu trebuie să devină o obișnuință.
  • În sfârșit, a câștigat și Genoa lui Ionuț Radu. „Grifonul” s-a impus în fața celor de la Brescia cu scorul de 3-1. Genoa a plecat slab și în acel duel, Brescia a condus încă din start cu 1-0, însă genovezii au reușit să întoarcă rezultatul după o evoluție fantastică.

Cota 2,00 din 30 octombrie

  • Udinese nu a reușit să lege două victorii sezonul acesta, la fiecare rezultat bun, Udinese a adăugat și o înfrângere. Cele 5 goluri marcate până acum, ne arată și ele forma în care este echipa gazdă de azi. Romanii ar putea să facă mult mai mult în sezonul acesta, dar se încurcă mereu cu echipele mici. Probabil că lipsa de experiență a unora dintre fotbaliștii romani își spune cuvântul.
  • Lazio vine după 4 etape în care nu a pierdut, dar în ultimele două a reușit două rezultate fantastice. A revenit de la 0-3 cu Atalanta și a reușit să egaleze până la final, iar în etapa trecută s-a impus la Fiorentina cu scorul de 2-1.
  • Torino nu bate pe nimeni de 4 etape, iar în meciul de azi sunt slabe șansele de a se întâmpla acest lucru. Defensiva este cea ce o trage pe Torro în jos, cât încearcă cei din față să marcheze, oricum se întâmplă ceva în apărare. Lazio o să profite și ea de acest lucru.

Cota 2 din 30.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii